Je hebt van die mensen die het liefst elke dag pizza willen eten. We voelen ons totaal niet aangesproken, jij? Just kidding, we LOVE pizza. Een homemade pizza van 2 ingrediënten of juist een pizza uit een restaurant, give it to us! Toen wij dit nieuwtje onder ogen kwamen, wilden we meteen een ticket boeken naar Seoul. Er is daar namelijk een nieuwe trend op het gebied van pizza.

En dat is… Geen nieuwe combinatie van smaken, maar een nieuwe manier van bereiden! In restaurant ‘The Place’ in Seoul word je pizza verpakt in een enorme deegbal en in vuur en vlam gezet. Je zou denken dat dit zonde is, maar dit doen ze dus omdat de pizza zo snel gaart. Als het ‘pizzabrandje’ voorbij is, word de bovenkant van de pizza eraf geknipt en tadaaa: jouw heerlijke pizza is klaar!

To be honest: erg lekker ziet die deegbal er niet uit, maar het werkt dus wel goed en het is natuurlijk een spectaculair gezicht. Bekijk hieronder snel het filmpje:

READ NEXT:
> Dit zegt jouw pizza topping over je persoonlijkheid
Waarom pizza beter is dan een vriendje!
Zo lang duurt het voordat je pizza eraf hebt gesport

Source: Kenzas.se
(Visited 318 times, 1 visits today)