De badkleding waar je de allermeeste complimentjes op krijgt

Oké, laten we heel eerlijk zijn: we houden allemaal van complimenten. We kunnen er eigenlijk nooit genoeg van krijgen en het geeft je zelfvertrouwen weer een boost zeker tijdens zo’n eerste keer in badkleding. En natuurlijk kun je hier wel een beetje op inspelen… Het is zomer! Dat betekent printjes, printjes en nog meer printjes.

Van bloementjes tot dierenprints, er zijn er nogal wat die we deze zomer kunnen gaan dragen. Ben je nog op zoek naar een nieuwe bikini of badpak die nét even iets anders is? Ga dan voor een tof printje. Wij hebben de de knapste badkleding met prints voor voor jou op een rijtje gezet! Hiermee ontvang jij gegarandeerd de hele dag door complimentjes. En de leukste items kun je hier gelijk kopen!

Flower power

Het zal je wellicht niet ontgaan zijn, maar de bloemetjes print is weer helemaal hot and happening. Iedere zomer zien we deze print weer voorbijkomen. Zeker een print die we gaan dragen op het strand deze zomer.

Rainbow stripes

Normale strepen zijn natuurlijk altijd goed, maar deze zomer dragen we vooral regenboog strepen. Deze print is lekker kleurrijk omdat de strepen in verschillende kleuren zijn. Geen standaard zwart-wit streepje, maar vrolijke kleuren!

Polkadots

We love polka dots! Deze print zal àltijd leuk blijven, maar vooral deze zomer zijn de stippen weer helemaal terug. Stippen kun je gewoon niet zat worden, een echte staple voor bij je badkleding collectie.

Animal

De tijgerprint is in de zomer nog steeds leuk om te dragen, maar ook andere dierenprints zoals een slangenprint of zebraprint zijn weer helemaal terug en een perfect printje voor op je bikini of badpak.

Zo staat het broekje je wel!
> High waisted bikinibroekjes: zo rock je de trend

Nu kan de zoektocht beginnen..
Dit is de bikini of badpak die het beste bij JOUW figuur past

Voor een unieke én budget proof bikini.
Mix and match met bikini’s: zo doe je het

[show_boutique_widget id=”722632″]
PHOTO CREDITS: LIZZYVDLIGT

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »