De beste bewerkprogramma’s voor je Instagram feed

Veel dingen in onze omgeving zien we ineens als Instagram-worthy: je uitzicht in het park, die fantastische lunch met vriendinnen of een avondje stappen. Je bewerkt de foto nog even in Instagram en klaar is Kees. Maar er bestaan veel betere bewerkprogramma’s dan die van Instagram zelf! Ze brengen je Instagram feed to the next level, waardoor je bij anderen in de tijdlijn blijft opvallen.

VSCO Cam
De filters van de VSCO Cam zijn allemaal prachtig kunnen we wel zeggen. Er zijn niet heel veel filters, maar ze geven allemaal een mooi effect aan je foto’s. Daarnaast kun je je feed alvast bekijken voordat je je foto plaatst zodat je kunt zien of hij wel past tussen de rest van je verzameling, handig! De VSCO Cam is volgens bekende bloggers echt een ‘go’. 

Afterlight
Met Afterlight kun je werkelijk alles aanpassen: filters, scherpte, schaduwen, helderheid, contrast, je kunt ze croppen, spiegelen, in een vormpje stoppen en zelfs (zon)licht effecten toevoegen. Alles wat je nodig hebt voor een professioneel uitziende foto.

Aviary
De Aviary-app is strak en heeft weinig poespas. Je kunt contrasten toevoegen, de foto’s scherper maken en onzuiverheden binnen no time verwijderen. Dat laatste is natuurlijk helemaal fijn.

Wood Camera
Voor de perfecte vintage foto’s op je Instagram feed, download je Wood Camera. De korrelige filter is namelijk per-fect voor vintage foto’s. De app heeft nog veel meer filters. Als je daar nog niet tevreden mee bent, kun je voor 89 cent nog filters bijkopen in de AppStore. 

Snapseed
Wil je eenvoudig foto’s bewerken? Dan zit je bij Snapseed goed. Het is een app van Google die precies doet wat-ie moet doen. Je Instagram feed wordt er hoe dan ook beter van.

Psssst: en zo sta jij altijd godvergeten goed op je vakantiefoto’s!

Meer lezen?
Deze app wil je NU installeren op je telefoon