De beste bronzers onder de 15 euro

Een bronzer is de perfecte finishing touch voor je make-up look. Bronzers geven je gezicht een mooie vorm en het doet je bruiner ogen. Om te zorgen dat de bronzer natuurlijk overkomt, klop je de kwast met je hand iets af zodat je niet teveel bronzer op de appeltjes van je wangen aanbrengt. Als je net iets te enthousiast bent geweest met bronzer gebruik dan een watje om het iets te vervagen. Binnen een paar minuten een sunkissed look. Wij houden ervan. Maar zoals we allemaal wel weten, kunnen make-up producten zo enorm prijzig zijn.

Natuurlijk zijn er ook de budgetmerken, maar welke producten zijn dan écht goed? Wij gingen op zoek naar de beste budget bronzers onder de 15 euro. Je vindt ze hier en je kunt ze meteen shoppen!

Rimmel London Natural Bronzing

Als je op zoek bent naar een budget brozer, is de Natural Bronzing Powder van Rimmel London een aanrader. De poeder is waterproof. De bronzer geeft je huid naast een mooie glans tegelijkertijd bescherming met SPF15. Je koopt de brozer voor maar €12.-

NYX Matte Brozing

Het make-up merk NYX Professional Make-up heeft ook een goede brozer in het assortiment. De Matte Bronzer zorgt voor een natuurlijk en gezonde glow en je hij kost maar €9,40.

Bourjois Maxi Bronzing

Een bronzing powder van Bourjois is ongelooflijk fijn, zacht en licht. De Maxi Bronzer geeft je het zomerse kleurtje dat je zo graag wilt hebben. En dat voor de kleine prijs van €13,99.

Een egale huid voor een klein prijsje.
> Dit zijn de beste primers (onder de 10 euro!)

Make-up shoppen zonder schuldgevoel!
> Dit zijn de fijnste make-up producten onder de 10 euro

En kost nog geen 10 euro.
Deze make-up kwastenset heeft de beste reviews op Amazon