De beste concealer als je geen foundation wil dragen

In de zomer is het altijd beter om rustig aan te doen met de lagen foundation die je opsmeert. Je zweet namelijk sneller waardoor je poriën open gaan staan en dus vol komen te zitten met make-up. Met puistjes tot gevolg.. Maar toch is een beetje make-up wel fijn, om toch je donkere wallen of rode vlekjes weg te werken. De oplossing: concealer! En deze concealer kun je het best gebruiken zonder foundation:

Medium coverage

Als je je concealer gebruikt mét foundation, is een high coverage het effectiefst om onzuiverheden te verbergen. Gebruik je een concealer zonder foundation, dan kun je beter kiezen voor medium tot high coverage . Anders loop je namelijk het gevaar dat de concealer teveel opvalt, en je wil wel dat het er natuurlijk uitziet.

Een concealer die perfect is om zonder foundation te dragen, is de Naked Skin concealer van Urban Decay. Deze is medium tot high coverage. Deze verbergt je onzuiverheden dus op een knappe manier. Liever een betaalbare variant? Dan is de Medium Coverage concealer van Douglas een goede optie.

Je hoeft hem dus niet weg te gooien!
> Is je foundation te licht geworden? Zo maak je hem donkerder

Ruil je foundation om voor dit product:
> Hier ga je je foundation voor inruilen deze zomer

Dit wil je ECHT even lezen!
> Één van de belangrijkste beautytips OOIT

PHOTO CREDITS: ANUNANNA