De BESTE manier om snel af te koelen in de zomer

Op een warme dag is het heerlijk om je even snel te verfrissen. Als het écht warm is, wil je na een paar meter lopen misschien liever meteen onder de douche springen om af te koelen, maar het kan ook anders! Neem een face mist mee in de tas, en je zal jezelf dankbaar zijn.

Een face mist is niet alleen heerlijk verfrissend, het is ook nog eens hydraterend, geeft je huid een mooie glow én kan roodheid verminderen. En daarnaast is het ook nog eens een heel betaalbaar product, nou ja, de meeste dan.. We zetten onze favorieten hieronder op een rijtje.

Face mist Bobbi Brown

De Face mist van Bobby Brown kun je gebruiken als finishing spray, maar daarnaast hydrateert en kalmeert hij je huid ook. Je huid krijgt hierdoor meteen een gezonde gloed. Voor een flesje van 100 milliliter betaal je iets meer dan 25 euro.

Handy gezichtsspray

Als je je gezicht snel wilt verfrissen voor een klein prijsje, is een van de sprays van Handy perfect. Voor minder dan 5 euro koop je al een spray die je gezicht verkoelt en hydrateert. Daarnaast heb je de keuze uit drie lekkere geuren: Hello sunshine, Flower power en Chill out.

Cherry Blossom face mist

De Cherry Blossom face mist van L’Occitane heeft een zachte, fruitige geur. De spray is verfrissend, is hydraterend en maakt je huid zacht en soepel. Een flesje van 50 milliliter betaal je 14 euro.

Chanel Hydra Beauty Essence mist

Voor de high class ladies onder ons: er is ook een face mist van Chanel. Dus mocht je een luxepoes zijn en het liefst voor een high-end merk kiezen, dan kan je naast Bobbi Brown ook voor de versie van Chanel gaan. Wel voorzichtig sprayen dan, want een flesje kost 57 euro.

Dit zijn ook essentials voor de zomer:
> De onmisbare beautyproducten voor de zomer

Geen glimmend gezicht en puistjes meer!
> Dit is de beste zonnebrand voor je gezicht

Dit wil je ook lezen!
> Zo blijft je make-up deze zomer goed zitten