Zo zie je er prachtig uit zonder make-up

Less is vaak more als het om make-up gaat. Een likje mascara en een beetje foundation is vaak al genoeg. Toch is het in de zomer fijner om nog minder make-up dan dat te dragen, het is alleen jammer dat mensen dan vaak vragen of we ziek zijn.. Niet nodig, want zo zie je er supermooi uit zonder make-up:

Skin

Back to basic. De belangrijkste reden om make-up te dragen is waarschijnlijk om je huid er egaler uit te laten zien en onzuiverheden te verbergen. Toch kan een goede skin care routine ook al wonderen doen en dan heb je die make-up helemaal niet nodig.

Witte tanden

Een parelwitte lach is waarschijnlijk de beste manier om er goed uit te zien zonder make-up. Zo zie je er meteen verzorgd en fris uit. Daarnaast zijn mensen die lachen aantrekkelijk. Say cheese!

Primer

Misschien spelen we wel een beetje vals met deze tip, maar je zou dit product ook kunnen zien als skin care. Een primer zorgt er namelijk niet alleen voor dat je make-up de hele dag blijft zitten, maar zorgt ook voor een glad canvas. Het vult je poriën en fijne lijntjes op, waardoor je huid een stuk gladder oogt.

Oogdruppels

Zonder mascara of eyeliner kan je het gevoel krijgen dat je ogen er minder stralend uitzien. Toch kun je ogen sprankelend uit laten zien door oogdruppels te gebruiken. Deze zorgen ervoor dat je ogen minder rood zijn en het wit in je ogen nog witter wordt. Zo zie je er een stuk wakkerder uit.

Lippenbalsem

Lippenstift is echt niet de enige manier om je lippen een roze kleur te geven. Door je lippen zachtjes te scrubben met een vochtig washandje of een schone tandenborstel worden je lippen ook roder. Dit komt doordat de bloedcirculatie rond je lippen zo op gang komt. Smeer er daarna wat lippenbalsem op om je lippen zacht en kissable te maken.

Sporten

Met het heerlijke weer is een ochtend work-out zeker geen verkeerd idee. Zo krijgt je gezicht ook nog eens een mooie glow.

Wallen

Om onz slaaptekort te verbergen gebruiken we normaal een paar laagjes concealer, maar je donkere kringen kun je gewoon fixen zonder make-up. Leg je oude theezakjes een paar minuten onder je ogen en je wallen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen geven vorm aan je gezicht, maar als je niet gezegend bent met prachtige borstels à la Cara Delevingne kun je ze gewoon faken door je wenkbrauwen te verven of je wenkbrauwen te laten microbladen. Zo hoef je niet bang te zijn dat je wenkbrauwen tijdens het zwemmen uitlopen.

Kleding

We hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat een goede outfit wonderen doet voor je look. Zelfs de kleur van je outfit kan je ogen extra laten stralen.

Zonnebril

Een make-uploze dag is natuurlijk niet compleet zonder een knappe zonnebril. Dan moet je natuurlijk wel de juiste bril hebben voor jouw gezichtsvorm en die vind je hier.

Haar

Als je geen tijd hett in de ochtend moet je keuzes maken. Ga je je haren doen of je make-up? Wanneer een van de twee er goed uitziet wordt het andere gebalanceerd. Een mooie coupe is dus echt geen overbodige luxe.

Summer’s here!
> De fijnste dakterrassen van Nederland
>
 Dit draag je in de zomer naar je werk

PHOTOCREDITS : OBLIVIONCREATURE