De beste steden voor succesvolle banen

We dromen er toch stiekem allemaal wel van? Grote huizen, kasten vol kleding en mooie auto’s. Maar daar moet natuurlijk wel voor gewerkt worden! En in welke plaatsen kun je nu het beste een succesvolle baan vinden? Wij hebben het voor jullie uitgezocht.

#1 Wassenaar
Ja, als je vertrekt naar Wassenaar, en een goede baan vindt, dan kan het zomaar eens zijn dat je dromen uitkomen. Met een gemiddeld inkomen van €6.000 euro per maand staat Wassenaar op een verdiende eerste plaats.

#2 Blaricum
Tja, ’t Gooi. Als je opzoek bent naar een groot huis en een mooie auto, dan moet je werk gaan zoeken in de omgeving van Blaricum. Daar staan kasten van huizen en het inkomen ligt maar net iets onder de Wassenaar. Mensen in de gemeente Blaricum verdienen €5.500 euro gemiddeld per maand.

#3 Laren
Nog zo’n Gooisch gebeuren. Met een gemiddeld inkomen van €4.900 per maand staat Laren zeker op de kaart. Mooie huizen en veel grond voor jezelf. Als je daar nou een topbaan vindt, kan het zomaar zo zijn dat je de buurvrouw van René Froger wordt. De toppers in je eigen achtertuin… 

#4 Bilthoven 
Met een gemiddeld inkomen van €4.800 per maand staat Bilthoven op de vierde plek. Wederom prachtige huizen en lekker dichtbij centrum Utrecht. Een broodje Mario binnen handbereik dus!

#5 Bergen aan zee
Als afsluiter kun je een goede baan vinden in Bergen aan zee. Met een inkomen van €4.700 euro per maand kun je prachtig wonen aan zee en genieten van de natuur vanuit je achtertuin.

READ NEXT:
Zo vind je goedkope vakanties en weekendjes weg
Zo kom je niet aan op vakantie!
Dit is de rijkste persoon in de modewereld

Source: Tumblr