De beste tapas restaurants van Nederland

Weet jij ook nooit wat je moet bestellen omdat alles wat er op de kaart staat zo lekker is? Dan is tapas perfect voor jou! Je kunt in een tapas restaurant allemaal verschillende soorten hapjes bestellen en je hoeft dus nooit één keuze te maken. Maar welke restaurants zijn nou echt een aanrader om een keer wat te gaan eten? Wij hebben hier de beste tapas restaurants van Nederland op een rijtje gezet. 

’t Zusje

’t Zusje heeft maar liefst 17 vestigingen. De vestingen kun je vooral in het zuiden vinden. Je kunt hier onbeperkt tapas eten voor maar €27,80 en het smaakt ook nog eens erg goed!

 

Pata Negra

Pata Negra is gevestigd in Leeuwarden, Heerenveen, Sneek en Drachten. Je kunt hier onbeperkt tapas eten voor maar €18,50 of €23,50. Heb je de kaart al gezien? Hmm!

Tia Rosa

Tia Rosa is gevestigd in Amsterdam en is daarom gelegen aan de grachten. Voor kleine bedragen kun je hier kleine gerechtjes bestellen. Je kunt hier ook voor een verrassingsmenu kiezen voor €18,50, €26,50 of €31,50.

Tapas Del Mondo

In het gezellige Nootdorp kun je onbeperkt tapas eten voor €23,50. Je kunt uit veel verschillende gerechtjes kiezen en die zien er zeker niet verkeerd uit!

Restaurant Olijfje

Voor een gezellige sfeer zit je bij restaurant Olijfje zeker goed! Het tapas restaurant zit in Amsterdam waar je voor kleine bedragen lekkere gerechtjes kunt eten.

Pata Negra (2)

Ook in Amsterdam heb je drie tapas restaurant allen genaamd Pata Negra. Dit is HET tapasrestaurant van Amsterdam. Alle vestigingen zitten op toplocaties en het wordt niet voor niks ‘het’ tapas restaurant van Amsterdam genoemd. Tijd om een bezoekje te brengen? Oh, en op maandag t/m donderdag kun je hier onbeperkt tapas eten voor maar €20,- (!!).

Toch meer zin in sushi?
Dit zijn de leukste en lekkerste sushi restaurants van Nederland!

Of wil je niet iets specifieks
De leukste restaurants per hoofdstad in Nederland!

PHOTOCREDITS : DENNISTHEPRESCOTT