Dé biggest beauty trends van 2017!

Dit heeft 2017 voor jou in petto!

Een nieuw jaar is begonnen en dus is het ook de hoogste tijd voor dé biggest beauty trends van 2017! En hier gaan we komend jaar allemaal gebruik van maken!

Surfer hair
De out of bed look loopt al een tijdje mee in de beauty wereld, maar de surfer look is nieuw. Ga voor een sun kissed blonde haarkleur en laat je haar lekker opdrogen in plaats van het te föhnen. Spray er wat zeezout spray doorheen and you’re ready to go!

Houtskool
Houtskool toevoegen aan je beauty routine is één van de trends van 2017! In sommige producten kan het al zitten, maar je kunt ook zelf houtskoolpoeder toevoegen aan je cleanser of gezichtsmaskertjes. Voor een extra goed maskertje mix je Matcha, houtskoolpoeder en klei met elkaar.

Wilde rozenolie
Natural skincare wordt in 2017 alleen maar groter. Aan kop staat de wilde rozenolie. De olie maakt je huid glad, soepel en heeft een heerlijke geur. Daarnaast normaliseert de olie de talgproductie en verbetert het de elasticiteit van de huid.

Tiger Eye Hair
We hebben het er al eerder over gehad, maar Tiger Eye Hair is echt dé haarkleur van 2017. Lees hier alles over deze haarkleur!

Lipstick als blush
Vroeger was dit al een trend, maar hij komt weer terug in 2017: lipstick als blush gebruiken! Het is zeker niet moeilijk, je zet licht een streep op de appeltjes van je wangen en klopt dit rustig uit met je vingertoppen. Kies vooral voor een mooie rosé beige kleur.

Vlechtjes
Vlechten waren al in 2016 hot, maar nu draag je ze op een iets andere manier. Je kunt namelijk ook een vlecht maken en deze dragen als knotje. Kijk voor inspiratie naar onderste foto.

READ NEXT
> De 2017 shopping list van een it-girl!
> Dit zijn de schoenen die we allemaal dragen in 2017!
> Dit zijn de allerbeste roadtrip locaties voor 2017Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites