De comfortabelste sandalen waar je NOOIT blaren van krijgt

Nieuwe sandalen shoppen, we hebben er geen excuus voor nodig. En als we eenmaal verliefd zijn, dan zijn we verliefd.  Vervolgens klagen we thuis hoe strak onze nieuwe sandalen zitten en troosten we elkaar dat je ze ‘nog moet uitlopen’.. Investeer in sandalen die niet alleen mooi zijn, maar ook comfortabel zitten. Uit ervaring weten we dat ze anders toch in de kast blijven liggen en dat is zonde. Mocht jij nou al zo’n fantastisch mooi paar hebben aangeschaft maar krijg je na vijf minuten al blaren dan heeft Manon een hele goede tip om blaren te voorkomen, bekijk hem hier!

Shop een mooi paar sandalen die je naar het strand en op vakantie kunt dragen. Maar bovenal een paar waar je de hele dag zorgeloos op kan rondhuppelen. Niks zo vervelend als door een stadje slenteren op oncomfortabele sandaaltjes met giga blaren pleisters. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het gevoel dat blaren geven wanneer je de zee in stapt… Om die ellende te voorkomen helpen we je een handje. Wij hebben de knapste, meest comfortabele sandalen voor je op een rijtje gezet. Bekijk en shop de sandalen hieronder!

En dit is hoe je ze draagt
> De gladiator sandalen zijn back

Het sandalenseizoen is officieel geopend!
>6 doe-het-zelf tips voor een pedicure thuis

Hier wil je de hele zomer op lopen.
>17x zomerschoenen die je ook naar je werk aan kan

[show_boutique_widget id=”722107″]

PHOTO CREDITS: JOLIELOT

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »