Dé designersuites voor op je bucketlist

Heb jij , maar wil je écht weg deze zomer? Hoe fijn zou het dan zijn om als fashion lover te overnachten in een kamer die ontworpen is door ? Wij geven je hieronder 8 hotelkamers die ontworpen zijn door mode-ontwerpers en waar je echt heel graag naartoe wilt.

Dior Suite – New York
In deze hotelkamer van 160m2 waan je je in Parijs, terwijl je toch echt in New York zit. Je hebt uitzicht over Central Park en Fifth Avenue. Niet geheel vervelend. Eigenlijk sla je met deze suite twee vakantielanden in één klap.

Diane von Furstenberg Suite – Londen
Dat DvF verliefd is op patronen en prints wisten we al. De schakelprint en andere bekende patronen zullen je niet ontgaan in deze suite. Je slaapt in een hotelkamer van 178m2 inclusief privé-bar en butler. Kunnen we wel aan wennen hoor.

Palazzo Versace – Australië 
Wil je wat anders dan New York of Londen? Dan kun je ook nog naar Australië voor Palazzo Versace. Dit paleis is niet alleen een hotel, nee, het heeft ook nog een fitness ruimte, een spa en een Versace-boetiek. Sounds like heaven!

Oscar de la Renta’s Tortuga Bay Hotel – Punta Cana (Dominicaanse Republiek)
Oscar de la Renta dacht: “ik doe eens gek, ik ontwerp gewoon even het Tortuga Bay Hotel”. Er staan 13 villa’s én een golfbaan op een privé-strand. De sportliefhebbers kunnen ook hun gang gaan, want op hetzelfde privé-strand staat ook nog een tenniscentrum. Terwijl jij lekker op het strand ligt te zonnen, kan jouw vriend mooi even tennissen. Jij kijkt wel toe onder het genot van een Dirty Martini.

Christian Lacroix’s Hotel le Bellechasse – Parijs 
Oui, oui, wij willen naar Paris! Niet alleen of om de toeristische plekjes te bewonderen, maar ook om te overnachten in het door Christian Lacroix ontworpen hotel. Op een zonnige dag kun je genieten van het grote terras bij het hotel en ’s ochtends kun je genieten van warme croissantjes in de ontbijtzaal.

Armani Hotel – Dubai
Dubai is een trekpleister voor toeristen. Dat snappen wij volledig, want Dubai is w-a-u-w. In de hoogste toren van Dubai (en van de wereld) heeft Armani 160 kamers ontworpen. De kamers zien er tiptop uit, je kunt wakker worden in de luxe spa en ’s avonds eten in één van de restaurants. Deze restaurants zijn gespecialiseerd in meerdere buitenlandse keukens. Om je vingers bij af te likken!

Vera Wang’s Halekulani Suite – Hawaï 
Trek de bloemenrokjes en de kokosnoot-bikini’s maar uit de kast, want in Hawaï staat ook een knoeperd van een suite waar je heen wilt. De Vera Wang suite heeft een grootte van 200m2 inclusief dinerkamer en privé-butler, maar exclusief balkon van nog eens 60m2. Ja, je begrijpt het goed: je hebt in totaal dus 260m2 voor jezelf in Hawaï. Het fijne uitzicht nog even daar gelaten..

Diane von Furstenberg’s One & Only Hayman Eilandsuite – Australië 
Naast een suite in Londen, heeft DvF ook een kamer in het Australische One & Only Hayman Resort. De suite heeft 2 slaapkamers, meerdere badkamers, een woonkamer inclusief butler en een balkon met uitzicht op zee. Yes please!

READ NEXT:
Boek jouw vakantie naar 1 van deze 7 bestemmingen
Dit betaal je voor een vakantie op een privé eiland
Sieraden meenemen op vakantie zonder dat deze in de knoop komen!

Source: Stregis Suites