De drie dingen waar een perfect wit T-shirt aan moet voldoen

Of we het witte t-shirt nou combineren met onze favoriete jeans of dragen onder een blazer; we kunnen er niet zonder. En als je het perfecte exemplaar hebt gevonden, zal hij zeker niet ongedragen in je kast blijven liggen. Maar ‘perfect’ is een shirt niet zomaar: hij moet goed zitten en van een goede kwaliteit zijn. Daarnaast wil je natuurlijk niet dat je shirt enorm doorschijnt (het grootste probleem bij de kleur wit). Een beetje kritisch zijn we dus wel hoor..

According to..

Van de altijd geweldig geklede Victoria Beckham kunnen we veel leren. Wat ze ook draagt, ze ziet er altijd stijlvol uit. Van haar willen we dus best horen aan welke drie dingen een perfect white tee moet voldoen. Volgens Posh is het perfecte witte shirt een beetje oversized en masculine (mannelijk). Daarnaast moet het shirt gemaakt zijn van een soepele stof die niet snel kreukt zodat je niet steeds met het strijkijzer in de weer hoeft. Duidelijk! Met deze criteria zijn wij op zoek gegaan naar de beste white tees. Hieronder staan de exemplaren die door Victoria’s selectie heen zijn gekomen. 

Of als die van jou aan vervanging toe is..
Nog geen witte jeans in je kast? Shop hem hier!

Dag huidkleurige oma-setjes!
Welke kleur lingerie draag je onder witte kleding?

Even iets anders dan je favoriete all black-outfit.
> 10 keer inspiratie hoe je nu full white kan dragen

[show_boutique_widget id=”718722″]

PHOTO CREDITS: JOLIELOT

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »