De enige manier waarop wij Valentijnsdag willen vieren

Valentijnsdag, dé dag die in het teken staat van liefde. De dag waarop ieder stel opeens nog 1.000 keer kleffer lijkt te zijn dan op de andere dagen van het jaar. De dag waar je eigenlijk gewoon helemaal niks mee hebt. Niet omdat je single bent, gewoon omdat het COMPLETE onzin is. Stelletjes die gelukkig zijn in de liefde geven er niets om en singles voelen zich er alleen maar meer single door (en starten een tegenoffensief met anti-valentijnsdinertjes waar je dan op jouw beurt als onderdeel van een stelletje niet voor wordt uitgenodigd).

Het liefst skippen we deze dag maar de rode rozen, zoete snoepjes en hartvormige ballonnen laten het niet toe. De liefde moet gevierd worden. Dat willen wij maar op een manier, met opa’s en oma’s.

Voor je het weet, heb je een date!

Woon je in of in de buurt van Rotterdam of Amsterdam? Dan mag je jezelf gelukkig prijzen, want Valentijnsdag is dé dag om met ouderen te ”daten”. Ja, je leest het goed 😉 In het teken van Valentijnsdag kan je op zaterdag 17 februari (niet op Valentijnsdag zelf) in Amsterdam en Rotterdam met een oudere een dag op stap gaan. Ouderen voelen zich soms eenzaam, maar ze kunnen een match met jou vormen en zo toch een superleuke en gezellige dag ervaren!

Je ontmoet elkaar bij De Nieuwe Poort in Rotterdam of in Amsterdam. Je begint de dag met een feestelijke lunch. Nadat je kennis hebt gemaakt met de ouderen worden er matches gemaakt (spannend) en vervolgens vertrek je met andere koppels in kleine groepen naar een activeert, zoals sjoelen (!). Aan het einde van de dag ga je met je date weer terug naar De Nieuwe Poort voor een borrel. Beter kan niet. En als je geen single bent, kan je gewoon aan deze dag deelnemen! Schaf hier je tickets aan voor Amsterdam en hier voor RotterdamHave fun!

Geen single meer en inspiratie nodig voor meer leuke dates?
Dit zijn de allerleukste winter date ideeën

Heb je al lang een relatie met je lover?
11 verfrissende date ideeën voor long term relationships

SCIENCE SAYS:
Een van het bord van je lover stelen is goed voor je relatie

 

PHOTO CREDITS: DE NIEUWE POORT