De fijnste badkleding voor ladies met DD of hoger

Ben jij gezegend met een flink bos hout voor de deur? Yes! Zou je denken, in het zomerseizoen is het voor jou namelijk een ware hel om de juiste bikini te vinden. Bij de H&M scoor je helaas geen cup E of F. Daarvoor moet je dan vaak kijken naar de speciaalzaken en daar betaal je dan ook voor. Gelukkig hebben wij hebben de knapste, maar toch betaalbare bikini’s en badpakken voor grote borsten voor je opgespeurd. Je shopt ze hieronder. 

Beugel bikini

De beugel bikini lijkt vooral op een bh. De bandjes van deze bikini zitten net zoals en bh. Dus niet om de hals heen, maar om de schouders. Dit zorgt voor een goede ondersteuning, net zoals een bh dat doet. Het voordeel van een beugel bikini is dat hier vaak grote maten van zijn. Hierdoor is je maat ook minder snel uitverkocht.

[show_boutique_widget id=”722122″]

Halter bikini

Bij de halter bikini kun je de bandjes van de bikini vastknopen in je nek. Ook dit zorgt voor goede ondersteuning. De halter bikini is dit jaar een trend op het gebied van bikini’s. En dan vooral de halter bikini die je hele borst verbergt. Hij loopt dus door tot aan je nek.

[show_boutique_widget id=”722123″]

Bandeau bikini

Bij een bandeau bikini denk je misschien snel aan een strapless bikini, maar je hebt ook bandeau bikini’s die je vast kunt binden in je nek, net zoals een halter bikini. Het handige van deze bikini is dat je hem ook zonder bandjes kunt dragen.

[show_boutique_widget id=”722124″]

Badpak

Een badpak is voor vrouwen met grote borsten ook zeker een optie om te dragen. Een badpak zit lekker strak en het zorgt dat alles goed op zijn plek blijft. Vind je dit toch niet genoeg ondersteuning bieden, dan kun je ook voor een badpak met halter bandjes kiezen.

[show_boutique_widget id=”722125″]

Benieuwd welke bikini bij jouw figuur past?
Deze bikini past het beste bij jouw figuur

Online een bikini shoppen doe je zo!
Zo shop je bikini’s online die ook nog eens passen

PHOTO CREDITS: MICHELLE BRUIN