De fijnste nagelstudio’s in Amsterdam

Vooral met dit koude weer breken je eigen nagels snel af. Daarom is het soms fijn om je nagels wat extra verzorging te geven. Dit kan doormiddel van een manicure, maar dit kan ook door er een gellakje op te doen. Je kunt dit het beste doen bij een nagelstudio, maar welke is nou goed? Wij hebben daarom de beste nagelstudio’s in Amsterdam op een rijtje gezet!

Soap Treatment

Soap Treatment zit in de Van Baerlestraat en Spuistraat. Daarnaast zit het ook in Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Het staat vooral bekend om de lekkere zeepjes, crèmepjes en maskertjes. Maar daarnaast doen ze dus ook nagels. Ze lakken je nagels met het bekende nagellakmerk O.P.I. en belooft erg lang te blijven zitten. Je wordt hier heerlijk verzorgd en is zeker een aanrader!

The Beauty Bar

The Beauty Bar is gevestigd in de Reestraat. Het is niet alleen een nagelstudio, maar ook een superleuk boetiekje met kleding. Je bent hier op het juiste adres voor een manicure of een gellakje. The Beauty Bar wordt beoordeeld met een 9,6 dus het is zeker de moeite waard om er een afspraak te maken!

 

Pink Studio

Dit schattige nagelstudiootje zit in de Tweede Boomdwarsstraat. Het is niet groot, maar dat maakt het daarom juist heel persoonlijk. Je kunt uit van alles kiezen en de prijzen vallen ook erg mee. Pink Studio maakt gebruik van het merk O.P.I. waardoor je nagels er prachtig uit gaan zien.

 

All Daring

In de Scheldestraat zit All Daring. Je kunt hier terecht voor alle nagelbehandelingen. Het kost iets meer, maar je krijgt er ook meer voor terug. Je wordt aan het einde heerlijk verwend met een hand- of voetcrème en ze maken ook gebruik van het merk O.P.I..

 

Tutti Colori Nail-Bar

De Tutti Colori Nail-Bar zit ook in de Van Baerlestraat. Bij deze moderne nagelstudio zit je aan een bar inplaats van een tafeltje. Je kunt kiezen uit veel verschillende kleuren en je wordt geholpen door vriendelijk personeel!

Afspraak al gemaakt?

> Hier vind je inspiratie voor als je even geen rood meer op je nagels wilt
De vreemde maar toch ook wel leuke nageltrend van nu
Zijn gelmanicures slecht voor je nagels? The answer!