De fijnste regen accessoires!

Op 21 september gaat de herfst officieel van start en dat betekent… Jaja, het regenseizoen! Wat trek je aan om droog, maar toch fashionable, voor de dag te komen? Wij hebben de mooiste een meest handige items voor je op een rijtje gezet. Wat mag er zeker niet ontbreken?

10 x regen accessoires

1. Doorzichtige regenjas

Deze opvallende regenjas laat zien welke mooie outfit je onder de jas draagt… Want hij is helemaal doorzichtig! Zo blijf je droog en kun je tegelijkertijd pronken met je nieuwe sweater.

2. Rode regenlaarsjes  

Ga je een keer voor een all black look (een gouden combinatie tijdens het regenseizoen)? Draag dan deze rode stappers en combineer ‘m met rode lippen! Sexy!

3. Paraplu

Deze had je vast al aan zien komen… Een paraplu is een essentiële regen accessoire. Als je dan toch een nieuw exemplaar moet aanschaffen, neem er dan één met een tijgerprintje.

4. Oversized regenjas

Voor de maandagochtenden is een oversized grijze regenjas essentieel. Lekker comfy en super easy te combineren.

5. Geprint regenjasje

Een regenjas met een printje om je outfit een boost te geven!

6. Lange regenjas

Een lange regenjas kan erg handig zijn als je net je mooie witte pantalon draagt. Die wil je liever niet nat laten worden, toch? Bovendien staat een lang model erg klassiek.

7. Glitterende regenlaarsjes

Eerlijk is eerlijk, glitters maken het leven een stuk vrolijker. Wedden dat je met veel plezier door de regenplassen banjert?

8. Trenchcoat 

Trenchcoats zijn helemaal hip (en bestaan dit jaar 100 jaar, hoera!)! Hoe fijn dat er ook een regenjas uitvoering van de trenchcoat is? Hebben!

9. Paraplu 

Ben je niet zo van de tijgerprintjes? Neem dan een paraplu met een bloemenmotief. Wat je ook doet, neem een paraplu met een printje.

10. Stoere regenlaarzen

Een paar stoere regenlaarzen mogen uiteraard ook niet ontbreken. Zo kun je lekker afwisselen tussen de regendagen door!

P.S. Benieuwd welke items er nog meer in je kledingkast thuis horen tijdens de herfst? 

 

regen accessoires

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Motel

2. Hunter

3. New Look

4. Selected Femme

5. Noisy May

6. Rains

7. New Look

8. Rains

9. New Look

10. Valentino

[/red_box]

source: Phil Oh

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »