De films van 2016 die je waarschijnlijk nog moet zien!

Waarschijnlijk heb je in 2016 wel een aantal keert een bezoekje gebracht aan de bios, inclusief grote beker cola en een nóg grotere bak popcorn! Maar soms mis je een film, heb je er geen tijd voor gehad of denk je elke keer dat komt wel… Daarom hebben wij voor jou een rijtje van 17 films die je waarschijnlijk hebt gemist het afgelopen jaar en nu alsnog kan gaan kijken!

The Jungle Book
Dinsey was in 2016 lekker bezig met nieuwe releases. En in 2016 kwam dan ook één van onze Disney-dromen uit: Baloo en Mowgli kwamen tot leven in een film! Die je dus ook echt moet zien. Oh, en hij staat sinds kort ook nog eens op Netflix.

The Legend of Tarzan
Net als Jungle Book, kwam ook de film over Tarzan uit. En OMG, deze is zeker het kijken waard!

Finding Dory
Je werd waarschijnlijk gillend gek van de hype rondom Finding Dory, maar toegegeven: je moet ‘m ook gaan kijken. Nemo werd alweer 13 jaar geleden gevonden en nu is het tijd voor Dory.

Sing
Scarlett Johansson, Matthew McConaughey en Reese Witherspoon samen in een animatiefilm, hoe leuk is dat?! Deze film is pas sinds december uit, maar je moet ‘m echt zien. Koala Buster Moon organiseert ’s werelds grootste zangwedstrijd. Vijf grote zangers melden zich: een muis, een jonge olifant, een overbelaste big, een gangster gorilla en een punk-rock stekelvarken. Te cute.

The Secret Life of Pets
Van de makers van Verschrikkelijke Ikke en Minions, is er nu Huisdiergeheimen. De trailer maakt je sowieso aan het lachen en deze is het dus zeker waard om te kijken op een brakke zondag.

Sausage Party
Dit heeft iets weg van een kinder/animatiefilm, maar niets is minder waar. Sausage Party gaat over een worst die uit een winkelwagentje is gevallen. Samen met zijn nieuwe vrienden begint hij aan een gevaarlijke reis door de supermarkt om vóór de verkoop van 4 juli weer in de schappen te liggen.

Suicide Squad
Alle supercriminelen komen bij elkaar in deze film. Ze staan bekend als Task Force X of ook wel de Suicide Squad. In ruil voor een kortere gevangenisstraf, krijgen ze gevaarlijke opdrachten toegewezen.

The Accountant
Ben Affleck speelt Christian Wolff, een wiskundig genie die beter om kan gaan met cijfers dan met mensen. Hij werkt voor grote onbetrouwbare organisaties. Als de anti-criminaliteitsbrigade van het Ministerie van Financiën iets te dichtbij komt, neemt hij een gewone baan aan om ze af te leiden. Hij gaat boeken controleren bij een bedrijf van robots. Toch blijkt ook hier niet alles te kloppen…

Inferno
Het vervolg op The Da Vinci Code gaat over een hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek die wakker wordt in een Italiaans ziekenhuis. Hier blijkt dat hij lijdt aan geheugenverlies. Samen met zijn dokter probeert hij zijn geheugen weer terug te halen. En dit moet zo snel mogelijk gebeuren, aangezien er een psychopaat rondloopt die een wereldwijd een virus wil verspreiden.

Jackie
Natalie Portman speelt de rol van Jackie O. na de moord op haar echtgenoot John F. Kennedy. De gelijkenissen in de film zijn eng goed gelukt en dit is alleen al een reden om te kijken.

Don’t Breathe
Houd je van horror, dan moet je deze film zeker gezien hebben. De film gaat over drie inbrekers die inbreken bij een blinde veteraan. Als ze de hond hebben weten te kalmeren, slaan ze hun slag. Ze weten alleen niet dat de man verre van hulpeloos is…

Star Wars Anthology: Rogue One
Na Star Wars: The Force Awakens is Star Wars een stuk minder nerdy en kijken we allemaal uit naar deel 8. Om onze honger te stillen naar de nieuwe film, is hier het eerste deel uit de anthologyreeks van de succesvolle filmfranchise Star Wars.

The Shallows
Blake Lively die gaat surfen klinkt als een gezellige meidenfilm, maar niets is minder waar! Ze wordt aangevallen door een witte haai wanneer ze in haar eentje aan het surfen is in een verlaten baai.

Snowden
Een film over Edward Snowden, een voormalig medewerker van de CIA en NSA die in 2013 een grote hoeveelheid geheime documenten over spionageactiviteiten door de NSA overhandigde aan enkele journalisten.

Deadpool
Een Amerikaanse superheldenfilm met Ryan Reynolds. Dat laatste zegt al genoeg, toch?

War Dogs
Twee jongens uit Miami beginnen met het uitbuiten van een bedrijf dat kleine bedrijven toelaat om een gooi te doen naar uitbestedingen van het Amerikaanse leger. Het geld stroomt binnen, maar natuurlijk gaat dit een keer fout.

Fantastic Beasts and Where to Find Them
Als je Harry Potter fan bent, moet je deze film zeker zien. Deze spin-off van de Harry Potter filmserie is geïnspireerd is op het gelijknamige boek van J.K. Rowling.

READ NEXT
> Onondekte Netflix series en films
> Onze favoriete huilfilms
> De ALLERDUURSTE serie van Netflix wil je nu gaan kijken!

PHOTO CREDITS: Jackie The Movie