De foundations die NIET glimmen aan het einde van de dag

Een vette huid is nooit prettig. Vooral als je make-up na het een paar uur gedragen te hebben voor de helft is verdwenen of glimt alsof je een marathon hebt gelopen. Wij hebben gelukkig een aantal foundations gevonden waarmee je de dag doorkomt zonder een glimmend gezicht. 

 

Smashbox Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating

Met deze foundation van Smashbox blijft je huid de hele dag door gehydrateerd. De foundation houdt tot 15 uur lang. Met deze foundation heb je een volledige dekking terwijl je huid wordt gehydrateerd en niet glimt.

 

Esteé Lauder Stay-in-Place Makeup SPF 10

Ook deze foundation houdt tot 15 uur lang. De foundation is talgabsorberend en geeft je huid een gemiddelde dekking. In de foundation is SPF 10 en maakt deze foundation een goede foundation voor overdag. 

 

Bobbi Brown Long Wear Even Finish SPF15

Met een vette huid smeer je vaak net iets meer foundation op en lijkt het net alsof je en masker op hebt. Dat wil je natuurlijk niet. Met deze langhoudende foundation krijg je echt een natuurlijke look and feel. In de foundation zitten verzorgende ingrediënten zoals glycerine en karitéboter. Hierdoor wordt de huid soepel en zacht.

YSL Encre de Peau All Hours Foundation

Deze foundation geeft een langdurige dekking en blijft ook de hele dag mat. Hij is waterproof en kan goed tegen warmte. Wat je snel hebt bij een matte foundation is dat het een maskereffect heeft, maar deze foundation dekt erg goed, zonder dat het er als een masker uit ziet. Het is geschikt voor all huidtypen, dus volgens ons de perfecte foundation voor een natuurlijk en mat resultaat.

 

 

 


READ NEXT:

Wow: dit doet make-up voor je!
Foundations voor de onregelmatige huid
Beauty fouten die zelfs make-up artists maken

Photo credit: Julia Lescova