De grootste ergernissen in pashokjes

Lekker een dagje shoppen met je vriendinnen of lover, je kent het wel. Je hebt zin om je garderobe flink bij te vullen dus laat die winkels maar kopen. Maar eenmaal halverwege de dag ben je er helemaal klaar mee, en dat heeft maar één oorzaak: de frustraties en irritaties die je in de pashokjes meemaakt. Dit zijn ze:

1. Lange wachtrij
Er is niets, maar dan ook echt niets vervelender dan de lange wachtrij die er soms voor de paskamers staat. Je had in de wachttijd bijna wel 3 andere winkels kunnen bezoeken.

2. Aantal items
Ook zo irritant. Je mag meestal maar 5 items tegelijk meenemen de pashokjes in terwijl je eigenlijk veel meer items wil passen.

3. Te klein
Meestal is een pashokje best klein. Een super strakke skinny (waarvoor je bijna moet sporten) aankrijgen wordt niks in zon hokje.

4. Kleding
Als je dat ene leuke jurkje wil passen moet je eerst je schoenen uit, dan je broek, dan je top, en soms óók nog een hemdje. Zo veel gedoe en het kost zo-veel tijd. (Tip: doe een legging of panty met een simpele top aan met shoppen, scheelt pas-tijd)

5. Gordijnen
The struggle is real. De gordijnen van het pashokje sluiten nét niet helemaal waardoor iedereen je in je nakie kan zien. Heel ongemakkelijk..

6. Stof
Als je gaat passen kun je maar beter geen schoon pashokje verwachten. De hokjes zitten meestal VOL met stof, niet echt fijn om je kleren daar in te leggen.

7. Haakjes
In pashokjes zijn net niet genoeg haakjes voor al je spullen. Met het gevolg dat je gedwongen bent om al je spullen op die vieze stoffige vloer te leggen. Zucht..

8. Weer in de rij
Je hebt een broek die helaas nét niet past door die pizza van gister, dus ga je de winkel weer in om een andere maat te pakken. Jup, en daarna mag je meteen wéér in de rij staan voor de hokjes. Super vervelend.

READ NEXT:
Zo bespaar je geld tijdens het shoppen!
5 manieren om shoppen makkelijker te maken
Smoesjes om te gaan shoppen

Source: Wild at Heart