De hele wereld is obsessed met dit gezichtsproduct

Sheet masks zijn allang een staple in de beauty routines van Aziatische vrouwen, maar sinds kort is het in de rest van de wereld ook superpopulair. Dit is namelijk een snelle fix om je huid er ​​gezonder en stralender uit te laten zien. Sheet maskers zijn hele dunne katoenen ‘doekjes’ die vol zitten met een soort serumachtige formule, die diep in je poriën trekt en je huid moisturizen.

Wat is het verschil?

De reden waarom velen van ons niet zo vaak een gezichtsmasker gebruiken, is omdat het best veel werk is. Je moet het aanbrengen, als het opdroogt kun je je gezicht niet bewegen en dan hebben we het nog niet eens gehad over wat een toestand het is om het eraf te halen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld kleimaskers, verwijderen sheet maskers geen vuil of olie uit je huid. Ze zijn voornamelijk bedoeld om een vochtarme huid te hydrateren.

Voordeel?

Als je geen tijd hebt voor een uitgebreide beauty routine, is het dus de perfecte oplossing. Net zoals bij normale maskers is het belangrijk dat je het masker niet te lang laat zitten. Dan kan het namelijk het omgekeerde effect hebben en je huid juist uitdrogen. Na 15 à 20 minuten kun je ‘m eraf halen. Het serum dat overblijft op je gezicht kun je laten intrekken. Hieronder kun je de fijnste maskers direct shoppen.

Dit wil je ook eens proberen
Skin care tips voor bij het sporten

5 beautyproducten die continu uitverkopen op ASOS

[show_shopthepost_widget id=”2668068″]

PHOTOCREDITS : MEDIACACHE