De items die je NU wil shoppen in de trendkleuren van 2018

Afgelopen jaar droegen we veel roze en rood. Dit jaar voegen we ook graag nog wat kleur toe aan onze kledingkast. De kleuren die we veel gaan zien naast rood en groen, zijn oranje, lila, geel en bruin.

1. Oranje

Deze kleur hoef je in 2018 dus echt niet in je kast te laten liggen tot Koningsdag. Oranje gaan we overal zien en het mag volop gedragen worden. Ook in de winter al. Zo’n opvallende kleur combineer je erg mooi met zwart, maar ook met denim.

2. Lila

Een hele mooie pastelkleur die we veel gaan zien is lila. Wist je dat je pastelkleuren ook in heel stoer kan dragen? Het is de key om pastel met stoere items te combineren, zoals leren biker boots en een leather skirt. Dat staat echt geweldig, bekijk deze look ook maar eens.

3. Geel

Geel wordt het nieuwe roze. Het staat erg knap als je het combineert met alleen maar zwarte items. Ook grijs staat mooi bij geel. Blondines kunnen deze kleur zeker hebben, maar als brunette rock je deze kleur ook helemaal! En wie wordt er nou niet vrolijk van geel op regenachtige dagen?

4. Bruin

Bruin, maar ook beige en crèmekleurige tinten gaan we veel zien. Ga voor de tint die jij het mooist vindt. Vooral jassen gaan we veel zien in deze kleuren. De camel coat is ook een wanna-have voor het voorjaar in 2018! En hij past goed bij iedere outfit.

 

We hebben de mooiste items in de trendkleuren van het voorjaar van 2018 voor je uitgezocht. Veel plezier met shoppen.

[show_boutique_widget id=”680333″]

 

Zin om nieuwe combinaties te maken?
Dit is de kleurencombinatie waarvan je niet wist dat hij zo mooi kon zijn

Draag je ook het allerliefst zwarte jeans?
Zo blijft je zwarte broek écht zwart!

Dit item wil je shoppen als je van zwarte jassen houdt:
> Zo geef je iedere standaard zwarte jas een update

PHOTO CREDITS

BewarenBewaren