De jaren tachtig zijn weer gespot, en hoe!

Dit is geen flashback friday lieve mensen! Er is dus weer een trend uit de jaren tachtig opgestaan en wij vinden hem geweldig. We hebben het hier over de schoudervullingen. Je weet wel die je moeder vroeger droeg tijdens een avondje stappen om een ‘breed’ statement te maken. Je zou denken kan deze niet lekker in je jaren 80 blijven? Maar de trend kan juist superstylish en vrouwelijk staan. Mits je deze goed combineert.

Maar, hoe doe je dat dan, zo’n schoudervulling?

De schoudervulling van de jaren 80 heeft een kleine upgrade gekregen dit jaar. Waar je deze in de jaren 80 snel de look gaf van een linebacker is deze dit jaar subtieler. De vulling volgt de natuurlijke lijn van je schouders. De trend is ideaal voor dames waarvan de heupen breder zijn dan de schouders. Het idee hierachter is om je schouders te verbreden, wat een driehoekig effect creëert voor een -je raadt het! – smalle taille. Winkels zullen er al snel bomvol mee hangen en wij kunnen niet wachten. Wij hebben de eerste items met schoudervulling al voor je op een rijtje gezet. Lekker terug naar de eightiesShop de items hieronder.

 

Wat vinden wij er nou van?
> De dad sneakers

Het is net alsof je in de Matrix zit.
De kleine zonnebrillentrend is terug

Inslaan!
> HEBBEN: Een tof trainingspak

 

PHOTO CREDITS: SINDI ARIFI

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »