Dé jassen trends voor dit seizoen!

Er is niets meer bepalend voor je outfit dan een jas. Je moet ‘m namelijk (bijna) elke dag dragen en daarom is een keuze maken behoorlijk pittig. Je wilt er eentje die je overal overheen kan trekken en hij moet ook warm zijn, want je coat moet je natuurlijk wel warm houden tijdens de gure herfst- en wintermaanden. En dat begrijpen wij volkomen. Daarom hebben we voor jullie een aantal mega knappe jassen geselecteerd. Gelukkig is er dit jaar geen vaste trend op het gebied van winterjassen. Dus er zit altijd iets bij wat jij leuk vindt! Ga jij dit najaar voor een military jacket? Of ben jij toch meer van de oversized jacks of ben jij fan van suède of leer (zoals deze allemaal onder de 100 euro)? Zoals je hieronder kan zien is er genoeg keuze, en ook fijn: je shopt ze meteen hieronder!

[show_shopthepost_widget id=”1025002″]

Military / Reefer jacket
Houd je van stoer? Dan is deze trend de juiste voor jou. Kies voor een langer model als je voor netter wil gaan, en voor de kortere versie als je als een echte Parisian voor de dag wil komen.

[show_shopthepost_widget id=”1025008″]

Capes/Ponchos
Ponchos zijn weer terug van weg geweest! Draag hem over je leren jas, of in de herfst over je blouse!

[show_shopthepost_widget id=”1025010″]

Oversized
The bigger, the better. En dat geldt ook voor jassen! Met een leren broek eronder en een fijn paar zwarte boots ben jij klaar om de kou te trotseren.

[show_shopthepost_widget id=”1025014″]

Leather/suede
Misschien niet al te handig aangezien het zo nu en dan wel eens regent in ons land, maar des te meer een mooie reden om een leuke paraplu aan te schaffen!

[show_shopthepost_widget id=”1025016″]

Classics
Als je slim bent, kies je voor een van deze modellen. Deze gaat namelijk seizoenen lang mee, waardoor je er volgend jaar niet weer eentje aan hoeft te schaffen. Budget friendly!

Source: Negin Mirsalehi