De knapste leopard broeken shop je hier

Je zal wel denken, daar gaan we weer met onze leopard obsessie! Maar deze print is ook gewoon té leuk, zeg eerlijk… Een leopard blouse, een leopard jasje of schoenen met deze print zijn toch gewoon gezellig. We can’t get enough of it. Het staat knap en geeft net dat beetje extra aan je outfit. Dit seizoen spotten wij ook veel broeken in ons favoriete printje.

Een leopard broek is een item dat je garderobe een stukje gaver en makkelijker maakt. Als je zo’n broek in de winkel ziet hangen denk je misschien ‘wow, heftig’. Je vindt hem fantastisch, maar wanneer trek je deze aan? En met wat moet je de broek combineren? Maar als je het dan zo allemaal bij elkaar ziet, dan weet je het zeker. Ik moet ook zo’n broek hebben.

Zo draag je zo’n leopard broekie!

Zo’n broek kun je aantrekken als je even niet meer weet wat je aan moet, want hij is zo makkelijk en simpel te combineren. Houd de rest van je outfit rustig door deze te combineren met mooie basics. Denk hierbij aan een blouse. Deze laat je look met de leopard broek er meteen wat ”zakelijker” uitzien. Maak het af met witte sneakers voor een casual touch.Of houdt het stoer door de broek te combineren met een vette tee of sweater.  En, je bent klaar om te gaan! Wij hebben de mooiste leopard broeken voor je op een rijtje gezet. Bekijk en shop ze hieronder! 

En creëer je een totaal nieuwe look!
Zo combineer je leopard print met kleur

Een outfit uitzoeken wordt zoveel makkelijker.
Waarom je schoenen met een print in je kast wil hebben

Wij zijn GEK op stippen!
Deze print hoort OOK thuis in je basisgarderobe

[show_boutique_widget id=”705310″]

PHOTO CREDITS: BRITT LEEMAN