De knapste mega grote zonnebrillen

Het is zomer en bijna vakantie en dus gaan we er vanuit dat er steeds meer zonnige dagen aan zitten te komen. En dat betekent: op zoek naar een nieuwe zonnebril! Een knappe zonnebril is echt een essential. Niet alleen om je ogen te beschermen, maar ook als je geen make-up op hebt en een heftige nacht achter de rug hebt. Zo hoeft niemand te zien wat voor wallen er onder die zonnebril schuilen. En dat gaat niet lukken met die trendy matrix zonnebrillen. Veel te klein.

Deze zomer zijn er weer verschillende zonnebrillen trendingNaast de gekleurde glazen zonnebril en witte zonnebril veel te zien. Spotten wij ook de mega grote zonnebrillen. Hij is terug van (nooit) weggeweest. Wij zijn in LOVE met deze mega grote zonnebrillen. Ze zijn gewoon te gek. Lekker oversized, fantastisch toch? Zo een heer-lijke mega grote zonnebrillen geven je basic outfit een instant upgrade. Wij hebben de mooiste grote sunnies voor je op een rijtje gezet. Bekijk en shop deze hieronder! 

Vrolijk, retro en fashionable!
Shop hier de tofste zonnebrillen met gekleurde glazen

Nooit genoeg zonnebrillen
De leukste zonnebrillen onder 50 euro

It’s time for (Ray-Ban) sunglasses!
8 designer zonnebrillen van het moment

[show_boutique_widget id=”726461″]

PHOTO CREDITS: LIZZY VAN DER LIGT

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »