De leeftijd waarop vrouwen het zelfverzekerdst zijn

We hebben allemaal wel eens van die pff(!) dagen. Alles dat in je kast hangt is stom. En dat haar… Dat nieuwe kapsel is misschien niet onze beste keuze geweest. Je staat voor de spiegel ziet overal rolletjes en dingetjes die beter kunnen. Waarvan je zelf eigelijk wel weet dat het complete onzin is. Je bent je ontzettend aan het aanstellen. Ja, we hebben allemaal wel eens van die dagen dat ons zelfvrouwen net zo diep is gezonken als de Titanic.

Of we nu willen afvallen, onszelf een compleet nieuwe look willen aanmeten. Er is altijd wel iets dat we liever anders willen zien. Zeker in de puberteit en roaring twenties kom je op een punt dat je je afvraagt of je ooit 100% tevreden zult zijn. Nou wat blijkt er is een leeftijd waarop dat gebeurt. En die leeftijd is drumroll… 33!

Feeling awesome

Uit onderzoek onder 2.00 vrouwen blijkt 33 de leeftijd te zijn waarop wij vrouwen ons het allerknapst voelen. Geen Bridget Jones-achtige lichamelijke onzekerheden meer. Wij zijn dol gelukkig met ons figuur en de rest van onze look mag er ook best wezen. 33 is de leeftijd waarop vrouwen het meeste zelfvertrouwen en dat stralen we dan ook uit.

Heb jij de magische leeftijd van 33? Luck you! Nog lang geen 33 of allang voorbij? Er zijn genoeg trucjes om ons zelfvertrouwen een boost te geven. En dit is het perfecte excuus om even lekker te gaan shoppen. Tracteer je zelf op een knap setje lingerie, een knaller van een rode lippenstift en een mooi paar hakken. Instant confident boost!

 Zo had je het nog nooit bekeken!
> 8 voordelen die je nog niet kende van hoge hakken
Want we hebben allemaal wel eens van die dagen..
>Knappe outfits met kleding die je al hebt voor als je alles even stom vindt