De leukste kerstcadeau’s voor je ouders

Tijdens Kerst geef je de mensen waarmee je het viert (meestal) een cadeautje. Voor je vriendinnen of vrienden is het niet zo moeilijk, want het hoeft vaak niet zo’n heel duur of speciaal cadeau te zijn. Voor je ouders is het toch wat moeilijker, want je wilt wel graag iets geven waar ze echt wat aan hebben en wat bij je ouders past. Wij hebben de leukste cadeau’s voor je vader en moeder op een rijtje gezet, zodat je wat inspiratie hebt voor de feestdagen.

Cadeau’s voor je vader

Voor mannen is het volgens ons het moeilijkst om een cadeau te bedenken. De meeste dingen die ze echt graag willen hebben ze al, dus wat blijft er dan over? Je kan kiezen voor een persoonlijk cadeau dat hem aan jou doet denken of iets waarvan je zeker weet dat hij het nog niet heeft 😉 Denk aan een mooi horloge, een foto met lijst of ander cadeau met persoonlijke tekst of boodschap, iets om te doen (zoals een voetbalwedstrijd bezoeken of een vader-dochter/zoon dag, een accessoire voor in de auto, een soort van persoonlijk kerstpakket met alles wat hij wel lekker vindt (in tegenstelling tot het standaard pakket van zijn werk) of zijn favoriete parfum (dit is altijd goed!).

Cadeau’s voor je moeder

Voor je moeder is het wat minder lastig. Zij vindt alles wat je aan haar geeft leuk, hoe groot of klein het nou is. En ook is het voor vrouwen vaak makkelijker om een cadeau te bedenken. Geef iets van een luchtje of een kledingbon en het is al snel goed. Voor je moeder wil je vaak toch wat meer moeite doen. Moeders vinden het vaak nog het leukst als ze het cadeau kunnen delen met hun zoon of dochter. Een dagje samen weg is dus altijd goed en dat hoeft helemaal niet zoveel te kosten. Neem je moeder een dagje mee naar een leuke stad en ga ’s avonds bijvoorbeeld een hapje eten of ga samen een dagje ontspannen in de spa. Ook kan je denken aan een abonnement van haar favoriete tijdschrift, een zelfgemaakt fotoboek van jullie leukste momenten of een item (zoals een tas, horloge, sieraad) dat ze zichzelf niet snel cadeau zal doen.

READ NEXT
Het allerbeste (kerst)cadeau voor een man
Even geen jurk naar een feestje? Dit wil je
Last minute cadeautjes uit de supermarkt voor Kerst!