De leukste kerstfilms die je nu wil gaan kijken

We moeten nog een aantal weken wachten, maar voor je het weet staan de feestdagen voor de deur. Wij kunnen niet wachten! Gelukkig zijn er genoeg leuke kerstfilms (Netflix heeft zelfs ZES nieuwe kerstfilms toegevoegd!) die je kunt gaan kijken. Maar ook in de bioscoop zijn kerstfilms te zien!

Last Christmas

Het liefst ga je natuurlijk naar de bioscoop voor zo’n heerlijke kerstfilm. Sinds vorige week is Last Christmas te zien in Nederland. De film volgt het leven van de ongelukkige Kate. Ze werkt namelijk als kerstelf in een warenhuis die het hele jaar open is. Maar wanneer de leuke Tom verschijnt krijgt haar leven ineens een heel andere wending. En een leuk detail: de film zit vol met muziek van George Michael!

Holiday in the Wild

Een kerstfilm gemaakt door Netflix zelf. Met in de hoofdrol Kristin Davis (Charlotte uit Sex and the City!) Ze speelt een pas gescheiden vrouw die naar Zambia reist. Daar ontmoet ze een knappe piloot (Rob Lowe). Het is wel duidelijk dat ze de kerstdagen doorbrengt in Afrika!

The Princess Switch

In The Princess Switch runt Stacey De Novo een schattig bakkerijtje in Chicago. Ze is de beste uit haar stad en wordt uitgenodigd om mee te doen aan een wedstrijd om een bruidstaart te maken voor de prins die binnenkort gaat trouwen. Ze komt terecht in het dorpje Belgravia (denk aan kleine smalle straatjes vol met sneeuw). Hier loopt ze bij toeval haar dubbelganger Margaret, de Duchess van Montenaro tegen het lijf. Hierbij ontstaat het idee om voor een paar dagen te wisselen van leven. En dat levert grappige, maar ook ongemakkelijke momenten op!

The Holiday

Een heerlijke klassieker waar we geen genoeg van krijgen! In The Holiday besluiten Amanda (Cameron Diaz) en Iris (Kate Winslet) een woningruil te doen. Zo belandt Amanda in een knusse cottage in het koude Engeland, en Iris een luxe villa in het zonnige Los Angeles. Door hun nieuwe (tijdelijke) woning ontmoeten ze ook nieuwe mensen, wat voor allebei goed uitpakt. Ze vieren de feestdagen in ieder geval niet alleen!