De leukste knits waardoor je geen jas aan hoeft deze lente

Eerlijk is eerlijk: een makkelijke kledingcombinatie die we vaak aan hadden deze winter (soms wel iedere dag van de week) was de combinatie van een knit met een jeans. We’re guilty too. Deze combinatie zit gewoon fijn, warm en je hebt het snel bij elkaar. En met de lente in het vooruitzicht verdwijnt deze combinatie voorlopig niet uit onze garderobe. Beetje vreemd? Nee, want dit is de ideale combinatie voor deze periode van het jaar! Wij leggen uit waarom.

De naar-buiten-zonder-jas-periode breekt aan

And we love it! Het is oh zo fijn om zonder jas naar buiten te kunnen. Maar het spreekwoord ‘het kan vriezen en het kan dooien’ is heel toepasselijk voor deze periode van het jaar. ’s Ochtends is een jas zeker geen overbodige luxe en ’s middags zweet je als een otter. Er bestaan gelukkig een aantal onwijs knappe knits die je gewoon als jas kunt dragen in deze periode van het jaar. Wij hebben de leukste knits waardoor je (eindelijk!) die dikke jas in de kast kan laten, voor je op een rijtje gezet. Bekijk en shop deze hieronder!

Je favoriete combinatie op een andere manier
Outfit inspiratie wanneer je alleen maar jeans en truien draagt

Want het is geen winter meer!
De ideale tussenjas voor de overgang naar de lente

Het is lente, be ready!
De lente trends die je in de gaten wilt houden

[show_boutique_widget id=”707379″]

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »