De leukste outfit combinaties met flared jeans

We love flared jeans! Ze maken je benen langer, en maken iedere look nét iets beter. Maar soms is het best lastig om een flared jeans te combineren. Daarom geven wij jou een dosis inspiratie zodat je de flared jeans vanaf nu altijd kunt rocken!

Corduroy flared jeans

Corduroy is een super fijne stof voor een flared jeans, en net weer even wat anders dan de denim variant. Met een lichtroze kleur heb je meteen een opvallende look. Is roze niet jouw kleur of vind je het iets meer voor de lente? Ga dan voor een bruine of groene variant! Combineer hem met een lekkere trui en een stoer (denim) jack.

Flared jeans met lange mantel

Een flared jeans in combinatie met een lange mantel is perfect voor de winter. Een lekkere dikke trui eronder met punt laarsjes en je bent ready to go!

Flared jeans met coltrui

Wij zijn dol op de turtleneck! Een flared jeans combineren met een coltrui combineren en je hebt de perfecte outfit die altijd kan!

Flared jeans met een geruite blazer

De geruite blazer is al een tijd weer terug van weggeweest. En het is de perfecte basic voor iedere outfit. Even geen inspiratie voor je outfit? Met een geruite blazer en een flared jeans zit je altijd goed!

Een pak

Een flared jeans is leuk, maar een pak met een flared broek is nòg leuker! Als je weer eens wat anders wilt is dit zeker een goede optie. Een trui eronder en als het straks iets warmer wordt met een stoer t-shirt.