De leukste zomerse haarstijlen

Warm weer en misschien wel aan het strand. In de zomer is je haar net even anders dan tijdens de andere seizoenen. Wel zijn er genoeg manieren om je haar zo leuk mogelijk te stijlen. Het is ideaal om je haar lekker op te steken. Op die manier krijg je geen last van een warme nek. Hieronder vind je de leukste zomerse haarstijlen. 

De staart

Een hoge paardenstaart is ideaal om je nek van het warme haar te verlossen. Hoe hoger hoe beter. Het is niet alleen functioneel, maar ook nog eens super trendy. Wil je de paardenstaart nog iets opleuken? Maak een vlecht in de staart. Dit geeft een speelt en tof effect. Ook super leuk als je naar een feestje gaat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

De haarclip

De haarclip (van Marie Claire) wie kent hem niet. Met deze klip kun je wel heel veel verschillende looks maken. Steek het hele haar ermee op. Dit geeft een chique effect en is ook nog een super fijn met warme dagen. Heb je een lange bos haar en wil je dit graag laten zien? Dan is het leuk om twee plukken van elke kant met elkaar te verbinden door middel van een clip. Deze twee plukken kun je desnoods vlechten of draaien voor een mooi effect.

Bandana haarstijl

Met een bandana kun je super veel haarstijlen maken. Knoop hem rond je hoofd of verbindt het aan je elastiekje. Elk sjaaltje in huis kan functioneren als bandana. Houd je van een wat rebelsere look? Vouw de sjaal tot een rechte band en knoop dit rond je hoofd. Zo creëer je een stoer effect aan je look.

 

De knot

Super simpel en het ziet er ook nog super leuk uit, Een knot. Dit kan op verschillende manieren gestyled worden. Een knot recht op je hoofd geeft een nonchalant effect, maar ga je liever voor een chiquere variant dan is een ubber bun zeker een goede optie. Deze knot plaats je bij je nek. Trek een paar plukjes los voor wat minder stijfheid.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid)

Bubble braid

Een super toffe haarstijl is momenteel de bubble braid. Een staart waarbij je bubbelachtig effect creëert. Dit effect creëer je door middel van elastiekjes. Dit kunnen hele simpele elastiekjes zijn, maar kunnen ook opvallende zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tashie† (@tashietinks)