De lippenstift kleuren voor vrouwen met een donkere huidskleur

Ook bij vrouwen met een donkere huidkleur kan een kleurtje op de lippen echt prachtig staan. Daarom hebben wij de mooiste lippenstift kleuren voor vrouwen met een donkere huidskleur op een rijtje gezet!

Paars

Als je echt een kleurtje wilt, dan is de kleur paars echt een aanrader. Het lijkt op het eerste gezicht erg heftig, maar probeer hem maar eens! Door de paarse kleur vallen jouw lippen lekker op en dat kunnen jouw lippen zeker hebben!

[show_shopthepost_widget id=”2498655″]

Chocoladebruin

Warme bruine tinten op je lippen zijn de perfecte aanvulling op de donkere huid. Je geeft de lippen een natural kleur waardoor het niet over-de-top is. Perfect voor overdag en naar je werk!

[show_shopthepost_widget id=”2498648″]

Fel rood

Rood staat prachtig bij alle huidtinten, maar vooral bij een donkere huidskleur. Het geeft je een sexy look, net zoals Rihanna! Deze rode lipstick kun je dragen als je een avondje gaat stappen of als je een date hebt!

[show_shopthepost_widget id=”2498639″]

Bordeauxrood

Naast chocoladebruin staat bordeauxrood ook prachtig bij een donkere huidskleur. Deze kleur is ook iets minder fel waardoor je deze kleur perfect naar je werk of naar school kunt dragen.

[show_shopthepost_widget id=”2498640″]

Roze

Je kunt natuurlijk kiezen voor een lichtroze lippenstick, maar een felroze lippenstick zou ook echt mooi kunnen staan! Net als paars laat deze kleur je lippen opvallen. Leuk voor een feestje!

[show_shopthepost_widget id=”2498644″]

WIL JE TIPS VOOR ALS JE LIPPENSTIFT DRAAGT?
Zo blijft je lippenstift beter zitten!
Zo voorkom je lippenstift op je tanden
Zo laat je geen lippenstiftafdruk achter op je glas