De make-up tip voor als het bloedheet is buiten

Oh nee! Door de hitte smelt je make-up er helemaal af. Daar gaat je look waar je vanmorgen zo hard aan gewerkt hebt. Om dit te voorkomen kan je een setting spray gebruiken.

Deze spray zorgt ervoor dat je make-up de hele dag goed blijft zitten en dat je er met de warmste dagen er niet als een gesmolten ijsje bij loopt. Maar welke moet je nou gebruiken? Wij hebben zeven sprays opgezocht die lekker verfrissend voor je gezicht zijn deze zomer. Zo overleef jij die warme dagen wel.

1. Urban Decay All Nighter

De meest bekende onder de setting sprays is toch wel die van Urban Decay. Deze wordt veel gebruikt door bloggers en vloggers. De spray zorgt er met een mist voor dat je make-up tot wel 16 uur perfect blijft zitten.

[show_shopthepost_widget id=”2728733″]

2. NYX setting spray

Deze spray zorgt ervoor dat je een matte finish hebt op je look. Verder laat de spray je make-up de hele dag goed zitten. En kruipt je make-up niet in de fijne lijntjes.

[show_shopthepost_widget id=”2728732″]

3. L.A. girl pro setting spray

Deze spray zorgt voor de perfecte matte finish op je look. De spray geeft ook een verfrissend effect wat heerlijk is in de zomer. En L.A. girl is dierproefvrij.

[show_shopthepost_widget id=”2728730″]

4. Milani make it drew

Dit is een primer en setting spray ineen. Hierdoor hydrateert deze spray je huid perfect.

https://www.instagram.com/p/BVHq63AhcGz/?taken-by=boozyshop

5. Etos fixing spray

De long lasting spray van Etos is helemaal budget proof en doet wat het moet doen. Er zit wel alcohol in de setting spray en hij is geparfumeerd. Niet iedereen is hier fan van.

https://www.instagram.com/p/BOEu5EYgkmE/?taken-by=etos

6. Smashbox photo finish primer water

De spray van smashbox breng je op je gezicht aan voor het aanbrengen van je make-up. De spray zorgt voor een perfecte make-up applicatie en hydrateert je huid.

[show_shopthepost_widget id=”2728739″]

7. Mac prep prime fix+

De primer van MAC bevatten vitamine en mineralen die je huid heerlijk hydrateren en verzorgen. Verder geeft het product een mooie finish aan je look.

[show_shopthepost_widget id=”2728740″]

Met deze tips blijft je make-up de hele zomer goed zitten.
Waterproof make-up items voor deze zomer
7 make-up tips voor iedere festivalganger