De make-up trends van 2019

Het nieuwe jaar is al vol op gang en de modetrends voor 2019 zijn bekend. Maar er zijn natuurlijk ook nieuwe beautytrends. Trends voor zowel een dagelijkse look als voor een uitgaanslook. Dit gaan we het komende jaar veel ziem:

1. Matte huid

A glowy skin, dat was de trend vorig jaar. In 2019 houdt die trend op, want een matte huid takes over. Met een foundation die je huid juist matte maakt en eventueel een goede concealer ben je al aardig op weg. Poeder je gezicht nog af voor het laatste beetje glans. En je hebt zeker een mooie natuurlijke look, waardoor je bijna niet ziet dat je make-up op hebt gedaan.

https://www.instagram.com/p/BtUC8kjBT-l/

2. Minimalistisch

Ga voor zo min mogelijk make-up in 2019. Less is more. Wij zijn er zeker fan van. En je kan ’s ochtends net iets langer in je bed blijven liggen. Wie wilt dat nou niet? Gebruik daarom een lichte foundation, wat blush en mascara en you’re good to go. 

https://www.instagram.com/p/BtWNACBF18y/

3. Lippen accentueren

Met deze nieuwe trend lijken jouw lippen veel voller. Je kan natuurlijk beginnen door met je tandenborstel even over je lippen heen te gaan. Dit helpt voor wat meer volume, maar het haalt ook meteen de dode huidcellen weg.

Nog een tip is om je lipstick aan te brengen en er vervolgens met een lichtere foundation of concealer omheen te gaan. En tot slot kan je natuurlijk ook nog bij jouw cupid bow wat highlighter aanbrengen om zo de illusie te geven van een lift.

https://www.instagram.com/p/BrOdxLCHxrc/

4. Blush

Dit jaar is de blush nog steeds een trend. De blush trend van dit jaar zal in felle kleuren worden aangebracht en niet alleen op de jukbeenderen, maar wordt ook doorgetrokken naar de slaap. Het is misschien niet een alledaagse look, maar juist voor een avondje uit.

https://www.instagram.com/p/BtLroElnpaN/

5. Vervaagde rode lippen

Bye bye, strakke rode lippen. Met de nieuwe trend ga je voor een nonchalante look. In plaats van een lipliner en lipstick te gebruiken bij de strakke rode lippen, wordt er bij deze trend alleen een lipstick gebruikt. De lipstick breng je eerst aan in het midden van je lippen. Vervolgens breng je met je vingers al deppend de lipstick aan op de rest van je lippen.

https://www.instagram.com/p/BqkKf24hAFI/

Zo kunnen we een aantal dagen genieten van ons steilen haar
>Zo blijft je haar langer steil na het steilen

Met deze tips zie je bijna niet dat je make-up op hebt!
Hét geheim van de no make-up look volgens visagisten

PHOTO CREDITS SHUTTERSTOCK