De meest stijlvolle sportkleding die je NU wil hebben

Dat wij dol zijn op kleding zal voor jullie niet komen als een verrassing. Waar wij iets minder dol op zijn, is sporten. Maar als je deze twee gaat combineren, krijgen wij er eindelijk een beetje zin in. Sporten is zoveel leuker met een knappe outfit die goed zit en inspireert om vaker te gaan sporten.

Mocht je nou van plan zijn de sportschool in te duiken, een abonnement nemen bij de lokale tennisbaan, zen te gaan worden op een yogamatje of gewoon thuis op de bank? Dan heb je daar natuurlijk wel een passende outfit bij nodig. Het probleem bij het vinden van die sportkleding is dat je altijd eindigt bij de standaard sportmerken. Er moet toch meer zijn? Dat dachten wij nou ook! Wij gingen opzoek en vonden..

Hip to the Gym

Op de webshop van Hip to the Gym kun je meerde onbekende maar oh-zo mooie sportmerken vinden. Setjes geschikt voor al jouw geplande sportactiviteiten. Ook zijn er een aantal items vooral geschikt om voornamelijk Netflix in te kijken, als je snapt wat we bedoelen.

Let’s shop!

Mocht je dus een sportsessie of een binge watch-sessie ingepland hebben, vergeet dan niet even een setje te shoppen. Wij mogen je 20% korting geven op je nieuwe sportoutfit. Code is geldig vanaf tot en met 30 april 2018. De korting is niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen. Gebruik de code FitMonstyle bij het afrekenen. Wij hebben alvast de knapste items voor je op een rij gezet. 

 Ben jij een echte sporty spice?
> Zo fix je die cornrows voordat je gaat sporten 
Echt niet meer doen, dus.
Waarom je NOOIT met make-up op moet sporten
En het kost je ook nog eens weinig tijd
De sport waar je ECHT mee afvalt
SPORTBH L’URV
BOMBER L’URV
LEGGING L’URV

SPORTBH L’URV
LEGGING LILYBOD

GROENE TOP ICANIWILL
LEGGING ICANIWILL