De mooiste classy overhemden van dit moment

Het item dat écht niet in je garderobe mag ontbreken is een classy overhemd. De Franse ladies hebben de trend gezet en inmiddels toveren we ze zelfs uit de kasten van onze mannen. Maar: er komt een tijd waarin je ze ook zelf aan moet schaffen omdat je gewoon niet meer zonder kunt (en je vriend zijn exemplaren waarschijnlijk ook graag terug wil). Wij helpen je op weg om de juiste classy overhemden te vinden.

Wit overhemd
Yes, dit is echt een essential. Dit overhemd kun je op verschillende manieren dragen. Wij adviseren je om altijd drie knoopjes open te houden voor een sexy and sophisticated look! Combineer ‘m met een spijkerbroek en killer heels (sneakers mogen natuurlijk ook). Hiermee kun je zowel naar kantoor als naar een feestje.

Shop jouw witte overhemd hier:

[show_shopthepost_widget id=”1691907″]

Blauw overhemd
Een licht blauw overhemd mag ook zeker niet ontbreken. Dit kun je werkelijk bij alles combineren en geeft direct een zomerse look als je ‘m op een witte skinny draagt. Omdat de blouse zelf al vrij classy is, kun je bijvoorbeeld voor een panterprint broek kiezen. Zo maak je het extra fashionable.

Shop je blauwe overhemd hier:

[show_shopthepost_widget id=”1688571″]

Printed overhemd
Combineer printed blouses met een skinny en een goede hak en je ziet er eigenlijk iedere dag goed uit. Kies voor tijdloze varianten zoals dierenprints, streepjes of stippen zodat je ze ieder seizoen opnieuw kunt dragen.

Shop hier een printed overhemd:

[show_shopthepost_widget id=”1688579″]

READ NEXT:
Hierna wil je meteen metallic bottoms shoppen!
Off shoulder tops voor powervrouwen
Styled by Manon #602 / LoveStories blouse

Source: Picsify

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »