De mooiste espadrilles op het internet

Ze zijn tijdloos, makkelijk en kosten (als je geluk hebt) net wat minder dan het schoeisel dat je in de winter draagt. We hebben het natuurlijk over die heerlijke espadrilles waar de winkels nu van uitpuilen. Ze zijn er in allerlei soorten en maten en dat maakt het eigenlijk ook juist weer een stuk lastiger. Keuzes maken blijft voor het vrouwelijk geslacht namelijk een heikel punt.. Wat hebben we het toch ook zwaar!

De gevlochten zool is iets wat we nu veel voorbij zien komen… het geeft je schoen direct een spring/summer gevoel! Daarnaast zijn er prettige paren met kant of denim, en ook de versies met een fijne print kunnen je outfit nét dat beetje extra geven. Om je op weg te helpen hebben we een aantal knappe exemplaren voor je geselecteerd. We wensen je hierbij dan ook gelijk sterkte met het uitkiezen van je favo paar want ó, wat zijn ze leuk hè? Shop jouw nieuwe paar hieronder.

Schoenen voor kantoor?
Deze schoenen draag je in de zomer naar kantoor

Espadrilles aan en gaan!
De fijnste dakterrassen van Nederland

[show_shopthepost_widget id=”2692836″]

PHOTOCREDITS : SINCERELYJULES

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »