De plekken waar mannen je parfum het lekkerst vinden ruiken

A woman who doesn’t wear perfume, has no future” is de bekende quote van Coco Chanel. En wij zijn het daar helemaal mee eens. Een vleugje parfum is de absolute finishing touch. Maar helaas vervliegt de geur snel en dat komt vaak omdat je ‘m op de verkeerde plek spuit. Hoe hij langer blijft zitten lees je hier, maar dit zijn dé plekken waar je je perfume moet spuiten om mannen aan te trekken. Wij hebben dit dus al die tijd verkeerd gedaan!

In je haar
Spray een beetje parfum in je haar. In je haar blijft het namelijk goed zitten en ruik je het de hele dag. Let wel op dat er minstens 10 centimeter tussen je haar en de parfum zit voordat je sprayt, want alcohol kan het haar uitdrogen.

Achter je oren
Ja, écht. De hals is een populaire plek voor het sprayen, maar achter je oren is een betere plek. Zo blijven alleen al je kettingen mooi. Achter je oren is een warme plek, waardoor de geur de hele dag aanwezig is.

In je knieholtes
Elke plaats waar de aderen dicht op de huid zitten is een goede plek om parfum op te spuiten. En zo zijn je knieholtes een uitstekende plek voor een lekker geurtje. Ook is dit een plek waar veel wrijving is, waardoor de extra warmte ervoor zorgt dat je geurtje de hele dag te ruiken is.

In je armholtes
Net zoals hierboven is dit een holte die ook erg geschikt is voor het aanbrengen van je parfum. Je wilt natuurlijk die lekkere parfumgeur wel de hele dag door ruiken!

READ NEXT:
Zo kies je de juiste parfum!
Op deze manier kun je mascara écht lang bewaren
Deze wenkbrauw tips ken jij nog niet!

Source: Negin Mirsalehi