De populairste beauty producten van 2016

Wij blikken de laatste week terug op de populairste schoenen, kleding en beautyproducten van afgelopen jaar. En dit keer kijken we terug op de populaire beauty producten van 2016!

Dyson föhn

Deze föhn is best prijzig (€399 bij Bijenkorf), maar hij maakt je haar minder pluizig, het geluid is een stuk zachter en heeft een superleuk design. Hij is verkrijgbaar in antraciet/fuchsia en wit/zilver.

bijenkorf

OPI Infinite Shine

OPI kwam met een gelnagellak waarbij je geen gebruik hoeft te maken van UV-licht. Wij waren al fan en hier lees je alles over deze nagellak. Één nagellak kost €18,95 en een limited edition set kost €49,95.

douglas1

Moschino Fresh Couture

Dit supercoole luchtje van Moschino werd dit jaar gelanceerd. Het flesje lijkt op een glassex schoonmaakflesje, maar er zit een heerlijk parfum in! Fresh Couture is beschikbaar in 30 ml, 50 ml en 100 ml.

douglas2

Star Skin The Diamond Mask

Ook van dit maskertje waren wij enorm fan in 2016. Hij werkt het beste op een acnégevoelige huid. Daarnaast werden celebrities Justin Bieber en Rose Bertram gespot met deze maskertjes op social media. De celebs zijn ook fan!

douglas3

MAC

Alles van MAC was dit jaar een hit, maar de lipsticks sprongen er écht uit. MAC kwam met uitgesproken kleuren waar Kylie Jenne ‘u’ tegen kan zeggen.

dpuglas4

POREfessional Agent Zero Shine van Benefit Cosmetics

Deze onzichtbare poeder vermindert de zichtbaarheid van poriën en heeft een matterend effect. Glans maakt zo geen enkele kans meer. De all-in-one poederkwast maakt het extra makkelijk. Gewoon draaien, tikken en aanbrengen!

douglas5

GlamGlow Gravity Mud

Ook van dit maskertje zijn wij en en veel celebrities fan! Het zilveren(!) masker geeft een straktrekkende en verstevigende behandeling. Het is daarnaast ook een peel-off masker die dus gemakkelijk van je huid kan worden afgetrokken en dit geeft een strakker en liftend gevoel.

douglas6

READ NEXT
> Zoveel geld geven we uit aan beautyproducten
> Beautyfouten die je nooit meer gaat maken!
> De beste shampoo’s en conditioners volgens beauty editors