Dé schoenentrend voor dit voorjaar

We willen natuurlijk allemaal weten wat de beste schoenaankopen zijn voor het aankomende voorjaar. Welke schoentjes moeten we nu nog in de sale inslaan en welke kunnen we beter laten liggen? Het afgelopen jaar overheersten de Old Skool Vans en de Stan Smith’s maar ook de Chelsea boots en Dr. Martens waren super hot. 

Deze trends waren hartstikke leuk, maar voor aankomend voorjaar hebben we weer een hele nieuwe lijst met schoenen die het helemaal gaan worden. Wij vertellen jou welke schoenen je alvast moet gaan aanschaffen!

Kitten heels
Deze schoentjes heb je misschien al voorbij zien komen, maar de lente wordt toch wel het topseizoen voor deze shoes. De kitten heels zijn schattige en stijlvolle schoentjes met een klein hakje eronder. Ideaal als je niet zo van hoge hakken houdt.

[show_shopthepost_widget id=”2335980″]

 

Glove pumps
Deze nieuwe trend wordt de glove pump genoemd. Deze combineer je het beste met een stoere jeans. Hierdoor worden de schoenen minder tuttig en maken ze jouw outfit superleuk!

[show_shopthepost_widget id=”2342991″]

 

Platforms
Alhoewel we niet de grootste fan zijn van platforms, beginnen we de sneakers met dikke zolen steeds meer te waarderen. Platforms geven je die extra centimeters terwijl het lijkt alsof je op sneakers loopt. Deze schoenen kennen we al van Stella McCartney en Prada, maar andere bekende merken, zoals MiuMiu en Gucci komen nu ook met deze platform. Een geweldige aankoop voor de kleinere vrouwen onder ons!

[show_shopthepost_widget id=”2335984″]

 

Hakken met een gekke hak
Dit is een leuke en verrassende trend. Wil je een schoen met iets extra’s? Ga dan voor een schoen met een bijzondere hak. Je zal hierbij vast denken aan een hele opvallende gekke schoen, maar het kan ook heel simpel. Een zwarte schoen met een net wat ander hakje bijvoorbeeld.

[show_shopthepost_widget id=”2343031″]

 

Babouche slippers
Deze schoentjes zijn heel leuk als het wat warmer gaat worden. Met deze soort ballerina’s krijg je echt een zomergevoel. We hebben sowieso de laatste tijd al verschillende vormen van ballerina’s gezien, zoals de schoentjes van MiuMiu en de variaties blijven maar komen. Zo ook deze Babouche slippers.

[show_shopthepost_widget id=”2343040″]

 

Enkelbandjes
De schoenen met straps zijn helemaal hot voor de lente. We zagen de ballerina’s met bandjes al voorbij komen, maar deze bandjes dragen we zometeen met elke schoen. Deze schoenen met enkelbandjes staan geweldige onder zomerse jurkjes. Hebben!

[show_shopthepost_widget id=”2336036″]

 

Meer lezen over schoenen?
Dit zijn de allerslechtste schoenen
Deze schoenen willen we allemaal hebben!
Dit is waarom je opvallende schoenen gaat dragen dit jaar