De tas die deze zomer niet mag ontbreken

Nooit meer eindeloos zoeken naar je sleutels die onderin je tas liggen? Dat kan met een clutch! Een clutch is niet een hele grote tas, maar net groot genoeg voor de essentials die je bijvoorbeeld nodig hebt op een festival. Je telefoon, je sleutels, je geld en je lippenstift kun je hier allemaal in kwijt. Een clutch is perfect voor de zomer omdat je hem ook als crossbag tasje kunt dragen.

En je kunt een clutch niet alleen naar een festival dragen, maar hij is ook handig om mee te nemen naar je werk. Je kunt hier al je belangrijke spullen in kwijt en als je ze nodig hebt, kun je ze gelijk pakken. In de zomer heb je namelijk minder vaak een jas of broek aan met zakken. Zo kan je alles kwijt in je clutch. Daarnaast is het ook een leuke toevoeging aan je outfit.

Er zijn veel verschillende soorten clutches, van basic zwart tot metallic en van printjes tot fringes. Wij hebben hier voor jou de allerleukste clutches op een rijtje gezet die meteen kunt shoppen!

Deze festival outfit kun je dragen samen met je favoriete clutch
De festival outfit voor 2017

Samen met comfortabele schoenen
4x de fijnste festival schoenen

Een leuk nagellakje erbij en je bent ready to go!
De zomerse nagellak kleurtjes die je nu kunt uitproberen

Kendall + Kylie

Kendall + Kylie

Metallic

Micheal Kors

Rood

Snake

Guess

Calvin Klein

Lichtblauw

Legend

 

PHOTOCREDITS : LIVECREATINGYOURSELF

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »