De trui die iedereen dit seizoen draagt

Een trui voor de herfst- en wintermaanden is natuurlijk onmisbaar. Daar ben jij het vast mee eens, want wat is er nou fijner dan jezelf lekker wegstoppen in een grote en vooral warme trui?

Je hebt er waarschijnlijk al wel een aantal in je kast liggen, maar je kunt er natuurlijk nooit genoeg hebben. Want je weet zelf hoe lang (huilen) de koude dagen gaan duren. Dus goed voorbereid zijn met een paar fijne knits is dan essentieel.

Een oversized item of een fijn gebreide? We got the answer! Dit jaar draagt ie-de-reen… de coltrui! Wij zijn daar heel blij mee, want zo’n col, dié houdt je pas echt goed warm. Bij de nieuwe coltrui is de col iets minder laag en dat is soms wel zo fijn.

Ook staat zo’n knappe turtleneck onwijs stijlvol en kun je het echt eindeloos combineren. Dat is waarom je iedereen dit najaar spot in zo’n fijn truitje, logisch toch? We hebben er hier al een aantal voor je geselecteerd. Dus shoppen maar!

[show_boutique_widget id=”795936″]

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »