De vetste kleurcombinaties voor het voorjaar

Nu de lente voor de deur staat is het weer tijd om je garderobe aan te vullen. Met heel veel leuke jurkjes, lichte jeans en fleurige topjes. Voordat je naar de winkels rent is het wel even leuk om te weten welke kleuren en vooral kleurencombinaties aankomend seizoen helemaal hot zijn. Zodat jij de eerste bent die deze gave combinaties draagt. Dit zijn de vetste kleurencombinaties voor het voorjaar!

Roze met rood


Deze kleurcombinatie zien we opeens o-ver-al. Van de Zara tot aan Net-A-Porter zijn ze shoppable! Roze met rood laat je outfit heel erg opvallen zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen. Je kunt het rustig proberen met een roze trui en een rood accessoire, maar je kunt er ook helemaal voor gaan en een roze top combineren met een rode broek. Het klinkt lastig, maar met rood kun je bijna niet de fout in gaan.

[show_shopthepost_widget id=”2421455″]

Donkerblauw met lichtblauw

Blauw is een hele mooie kleur om te combineren. Een van onze allerfavoriete combinaties is dan ook lichtblauw met camel. Niets is mooier dan een lichtblauwe blouse met een camel coat. Daar kun je gewoon niet omheen. Naast deze combinatie kun je blauw ook nog op een andere manier dragen, namelijk lichtblauw met donkerblauw. Misschien wordt dit wel de vervanger van blauw met camel. Weten hoe je hem draagt? Je kunt een lichte jeans met een donkerblauwe top dragen, maar ook twee kleuren blauw in een pantalon en een trui! Is deze combinatie nog iets te saai voor jou? Voeg dan wat rood toe!

[show_shopthepost_widget id=”2421480″]

Fuchsia met donkerblauw


Deze combinatie is wat minder fleurig en wat chiquer. De perfecte kleurcombinatie voor een date night in de lente of voor de dagen dat het nog niet zo heel warm is. Donkerblauwe wide leg trouser met een fuchsia blouse geeft een geweldige look. Draag er een paar mooie hakken onder en misschien wel een toffe riem in de taille en jij kunt stijlvol gaan daten.

[show_shopthepost_widget id=”2421488″]

Geel met lichtblauw


Geel met lichtblauw is een echte zonnige en vrolijke combinatie. Als je voor een lichtblauwe blouse gaat zit je sowieso goed. Wat voor geel item je hierbij draagt laten we aan jou over, maar dat kan van alles zijn. Van een gele rok tot een paar gele opvallende oorbellen. Deze combinatie maakt je sowieso vrolijk en ook nog eens stijlvol.

[show_shopthepost_widget id=”2421507″]

 
Wil je weten welke kleuren nog meer geweldig samen gaan?
Deze kleurencombinaties zijn huge dit seizoen
Kleurencombinaties voor in de winter
Dit zijn de mooiste kleurencombinaties