De vijf fashion errors die je toffe outfit ruineren

Er zijn talloze tips hoe jij je outfit bij elkaar kan shoppen, hoe je items kan combineren en je eigen stijl kan vinden. Maar er zijn een aantal fashion errors die we regelmatig maken en onze toffe outfit compleet ruïneren.

1. Make-up vlekken
Je hoopt dat niemand het ziet, maar die kleine make-up vlekken rond je halslijn van je blouse blijven niet onopgemerkt. Waarom zou je het riskeren? Met de Tide to go pen verwijder je onverwachte vlekken. Een must voor in je tas!

2. Kreukels
Hoe mooi je blouse ook is, hoe mooi je jurk is; kreukel zijn not done. Het ziet eruit alsof je het onder een berg kleding vandaan hebt getrokken. Koop daarom een kleine stomer voor al je last-minute kreukels!

3. Geschaafde hakken
Of je schoenen nu duur zijn of niet, geschaafde hakken zorgen er direct voor dat ze er goedkoop uitzien. Zorg er daarom voor dat je af en toe je schoenen poetst.

4. BH-bandjes
Dit is de makkelijkste error die je kan vermijden. In dit artikel laat Manon zien hoe je je bh-bandjes ‘verstopt’.

5. Over-matching
Het is heel leuk als je shirt goed matcht met je tas, maar een match met je riem, je sjaal en je tas? Dat ziet er iets te gemaakt uit. Kies daarom liever voor accessoires die niet bij elkaar matchen, zo oogt je look nonchalanter.

READ NEXT
De grootste ergernissen tijdens het online shoppen
De meest gemaakte fashion fouten op zaterdagavond
10 fashion fouten die iedereen maakt (maar hierna nooit meer!)

photo credits: Pinterest