Denim trends die je zeker eens moet proberen!

Wij houden van denim! We zagen meer jeans dan ooit te voren op de catwalks! Denim jackets, denim skirts, double denim en zelfs triple denim! Maar ook de jeans zelf blijft gelukkig altijd in de mode (daar zijn wij heel blij mee!). En je kunt ook lekker blijven variëren want er bestaan natuurlijk zoveel soorten. Om je geheugen weer een beetje op te frissen, hebben we de denim trends op een rijtje gezet die je deze spring/summer echt eens moet proberen (als je dat niet al doet!). Wat is jouw favoriete denim trend? We would like to know…

Flared jeans

denim trends

De flared jeans is het he-le-maal. (Damn, wat zijn we blij met de seventies trend!). Het laat je benen optisch langer lijken (en wie wilt dat nou niet?) en staat heel vrouwelijk. Draag er een paar mooie hakken onder of een paar cute sandals (bekijk hier welke schoenen je nog meer onder een flared jeans kunt dragen), een leuk fringe of biker jasje erbij en je rockt de seventies jeans.

Shop de items hier:

[show_shopthepost_widget id=”689276″]

 

 Ripped jeans

denim trends

Yes, het weer wordt alsmaar mooier, dus dan willen we maar al te graag een lichte jeans dragen. Ook komend seizoen gaan we de lichtgewassen jeans met ripped knees veel zien. Kies voor een skinny model of een (tapered) boyfriend jeans. Combineer het met een paar (lace-up) killer heels en een simpele top (zoals een white tee) en je ziet er super vrouwelijk uit!

Shop de items hier:

[show_shopthepost_widget id=”689281″]

 

Cut-off shorts

denim trends

Dit is het ideale item voor alle festivals die je gaat bezoeken! De cut-off shorts geven je look (door de gescheurde onderkant) een instant sophisticated twist. En ze zijn op veel manieren te combineren. Stoer met een paar sneakers of festival boots of juist heel vrouwelijk met een paar heels. (Bekijk ook deze leuke high waisted shorts).

 

Shop de items hier:

[show_shopthepost_widget id=”689266″]

 

High waisted jeans

denim trends

De high waisted jeans zien we al een tijdje voorbijkomen en ook deze spring/summer mag ie gezien worden. Stop je blouse of top lekker in je broek, een paar knappe (stevige) sandalen eronder, een leuk chain schoudertasje en je hebt de ideale spring/summer look te pakken!

Shop de items hier:

[show_shopthepost_widget id=”689261″]

 

Source: Moderosa | Fashion me now | City of skirts | Victoria Tornegren | Mija | Modern Legacy | College Vintage