Deze 5 phone habits herken jij ook!

Op het moment dat je een berichtje ontvangt op je telefoon (of wordt gebeld) kun je je niet meer inhouden. Je moet gelijk weten wat er gezegd wordt! Een leven zonder mobieltje is dan ook echt niet meer voor te stellen. Daarom komen deze phone habits jou zeer waarschijnlijk ook bekend voor…

Deze 5 phone habits herken jij ook

1. Je f-o-c-u-s verliezen
De helse maandag heb je overleefd en morgen moet je gewoon weer burgerlijk aan het werk. Dat betekent na werk snel wat eten en dan, zoals altijd, uren peinzen over wat je de volgende dag aanmoet (outfit-stress voorkomen? Zo doe je het!). Maar wat is nou doorslaggevend in het maken van deze levenskeuze? Juist ja, het weer! Je pakt je mobiel erbij en op dat moment begint je beste vriendin net een uitgebreid verslag te geven over haar oude vlam, die vannacht wederom huilend voor haar deur lag. Oh, en je had ook nog een berichtje op Facebook. Wat zag je nou voorbij komen op Linkedin vanmiddag? Goh, wat een leuke foto op Instagram, like! He, 6 mails, zou je al iets van die sollicitatie gehoord hebben? En… telefoon op lock! Maar waarom pakte je in eerste instantie nou je telefoon? Ohja, het weer…..

2. Je maakt constant screenshots
Hoe kan het dat je vriendin de foto van de nieuwe coupe van het meisje dat jullie beide volgen op Instagram nog niet gezien heeft? Tijdens het gesprek pak je je telefoon erbij omdat je ondersteunend beeld nodig hebt, en dat is natuurlijk alleen te vinden op je telefoon. Je zoekt door je fotomap die overloopt van Whatsapp-gesprek-screenshots met die leuke jongen van uitgaan, en aha, daar staat de foto. Gelukkig had je een screenshot genomen want zelf heeft ze de foto al van social media verwijderd. Thank God voor deze mobiele optie van tegenwoordig!

3. Een tikkeltje geïrriteerd raken door traag app-gedrag
Je ouders zijn gisteravond terug gekomen van een 3-weken-lange-nordic-walking-vakantie en natuurlijk wil jij ontzettend graag weten hoe veel kilometers ze afgelegd hebben, en of hun afgrijselijke loopschoenen wel écht zo lekker zaten als ze bij aanschaf dachten. Na moed te hebben verzameld besluit je je vader een Whatsapp-bericht te sturen. ‘He pap, hoe was jullie vakantie?’ Hij leest het gelijk en begint met typen. Tien minuten later open je het gesprek nogmaals en er blijkt nog steeds ‘aan het typen…’ te staan. Ongeduldig blijf je naar het gesprek staren. Nog eens drie minuten later knippert je telefoon. Ha, een berichtje van paps! ‘Leuk’ antwoordt hij. Moest hij daar nou echt 13 minuten over nadenken?

4. Je wilt overal foto’s van maken (zelfs van nutteloze dingen)
Je hebt flink staan schudden met je heupen op de dansvloer en de (gratis) drankjes gaan er goed in. Dat betekent maar een ding: je moet plassen. Maar natuurlijk doe je dat niet alleen. Samen met een vriendin loop je naar de toiletten en na even flink in de snoeppot gegraaid te hebben (ja, jij mag dat doen voor het plassen, in plaats van erna) loop je langs de spiegel. Je kan je ogen niet van het spiegelbeeld af houden. Wat een lekkere hapjes daar aan de andere kant. Je pakt je telefoon erbij en voor je het weet is je toilet-selfie-album weer aangevuld met 100 nieuwe kiekjes. Dat wordt genieten als je morgenochtend weer een beetje nuchter bent (dit zijn trouwens de meest gemaakte fouten op zaterdagavond!)

5. Je checkt je telefoon om de minuut
Je hebt een gezellig etentje met een vriendin, maar toch worden jouw ogen steeds getrokken naar je telefoon. Je kunt je aandacht er niet vanaf houden. Zelfs in groepschat gesprekken moet jij weten wat er gezegd wordt. Want ja, stel je voor dat je mist hoe het met het gebroken pootje van de kat, van de buurvrouw van jouw beste vriendin is!

P.S. Bekijk hier de outfits die echt al-tijd goed zijn!

Source: A love is blind

Welke habits zijn voor jou het meest herkenbaar?