Deze anti-blaren tip ken jij nog niet

Het nieuwe jaar is er dus het is wéér tijd voor nieuwe schoenen right? Een paar knappe laarsjes, loafers of sneakers (en zo bespaar je geld zodat je nóg meer kunt shoppen) en dat is voor onze poezelige voetjes even wennen. Nieuwe schoenen zorgen in de meeste gevallen ook voor minder goed nieuws: blaren. (Ouch!). Gelukkig zijn er een heleboel handige trucjes waardoor je blaren kunt voorkomen (zoals deze en het filmpje). Maar we hebben er nu één gevonden die je nog niet kent!

Deze anti-blaren tip ken jij nog niet

Door anti-transpirant deodorant op je hielen en de zijkanten van je voeten aan te brengen creëer je een  soort tweede laagje op je huid dat wrijving tegengaat. Geen pijn meer, en je hoeft niet meer te investeren in die veel te dure blarenpleisters, win-win dus! (En wil je nou op hakken lopen zonder pijn? Zo hou je het vol).

P.S. Heb je geen anti-transpirant in huis en ook geen zin om naar de supermarkt te rennen? Smeer je voeten dan in met babyolie, daardoor zitten je schoenen ook een stuk comfortabeler. En je krijgt er ook nog eens hele zachte voeten van (en zo maak jij jouw voeten zomerklaar).

En volg jij ons al op YouTube? Dit moet je zeker doen! We delen hier namelijk handige tips & tricks en leuke video’s op het gebied van fashion, beauty en lifestyleBekijk ’t hier!

Source: Sincerely Jules