Deze app checkt of je crush wederzijds is

OMG! Er bestaat een app waarmee je erachter kan komen of je crush wederzijds is. Nu hoef je nooit meer in real life die ongemakkelijk vraag te stellen. De app kiss is ontworpen door de 16-jarige Samuel in Amerika. Samuel je bent een redder in nood.

Voor de app heb je wel het nummer van je crush nodig. Dus die moet je eerst weten te scoren. Misschien via vrienden of je vraagt het direct aan hem/haar. Ja, dit kan jij! Misschien kan je direct een kleine conversatie met hem voeren zodat je hem/haar weer beter leert kennen. Nu je het nummer van je crush gescoord hebt, kan je gebruik gaan maken van de app.

Je kan via de app drie vragen sturen zoals ‘vind jij me leuk?’. Maar je kan ook zelf vragen sturen. Hij krijgt de boodschap binnen als kus en wordt uitgenodigd om de app te gebruiken. Maar nu denk jij vast maar dan weet hij/zij toch gelijk dat het van mij is? Daar heb je het fout de app stelt vier mensen voor waar het bericht vandaan kan komen. Maar alleen jij krijgt het antwoord terug.

Helaas is de app nog niet in Nederland beschikbaar omdat die pas uitgebracht is in Amerika. Dus het is nog even wachten tot we hem kunnen gebruiken. En kan jij niet zolang wachten? Stap dan gewoon op je crush af en spreek wat met hem af. Wie houd er nou niet van een zelfverzekerde man of vrouw?

Hierbij nog wat tips voor een perfecte date.
Dit draag je op een first date
Hier moet je opletten tijdens een eerste date
5 plekjes waar je heen kunt gaan voor een geslaagde date

PHOTOCREDITS CATAWIKI