Voor deze apps heb je geen internet nodig

Vakanties zijn de leukste periodes van het jaar. Maar het is natuurlijk niet alleen zonnen en zwemmen, want er zal vaak ook gereisd moeten worden. Hoewel een vliegtrip binnen Europa vaak nog meevalt, beginnen we in lange vluchten toch wel afkickverschijnselen te krijgen van onze geliefde WiFi.  Dan komen apps die je zonder internet kan gebruiken heel goed van pas.

Gelukkig kun je wel gewoon muziek blijven luisteren met deze apps, maar zelfs Beyoncé gaat ons niet redden op een vlucht van negen uur. Daarom hebben we deze offline apps voor je op een rijtje gezet. Vergeet alleen je powerbank niet!

Pocket

Met deze app kun je artikelen opslaan in je ‘pocket’ en die later zonder internet lezen. Zo kun je toch up-to-date blijven (www.monstyle.nl) zonder WiFi!

Netflix offline

Zelfs offline zijn er verschillende films en serie die je kunt kijken op Netflix. Je moet ze van tevoren wel even downloaden. Perfect voor een lange trip. Wanneer je eenmaal ‘in’ een serie zit de uren voorbij vliegen. Tijdens een vlucht heb je toch zeeën van tijd.

Dumb ways to die

Deze hilarische game zegt het zelf eigenlijk al. Het spel draait namelijk om dumb ways to die, zoals het binnenlaten van een moordenaar tot een tube superlijm opeten .

Unblock me

Vergis je niet, want dit spel is een stuk moeilijker dan het lijkt. Unblock me is een puzzelspel waarbij je een blokje naar de overkant moet krijgen tussen andere blokken door. Highly addicting.

Storytel

Als je graag boeken luistert, maar nooit echt tijd hebt om het te doen, gebruik dan Storytel. Met een selectie van bijna 40 duizend boeken ben je er wel even zoet mee tijdens je vlucht. Wel kost het 10 euro per maand, maar dan kun je onbeperkt luisteren.

Cut the rope

Dit spel wordt door 960 miljoen mensen gespeeld. Dat zegt toch wel genoeg? Je moet wel gefocust zijn wanneer je het speelt. Je moet het trouw op precies het juiste moment doorknippen om Nom snoep te voeren.

Google translate

Deze app is perfect als je op je al op bestemming bent aangekomen. Dit is niet een gewone vertaal-app, maar je kunt er zelfs borden, menu’s meescannen en dan wordt het voor je vertaald. Ideaal, toch?

Nog een paar weken en dan is het zover
>De beste plekken om naar toe te reizen in je uppie
>Tips voor de fijnste last minute reizen